LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εγκλωβισμένοι στην Βουλή οι βουλευτές από τους αγανακτισμένους

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυγαδεύουν τους εγκλωβισμένους βουλευτές. Ως ασπίδα προστασίας απέναντι στους "Αγανακτισμένους", άνδρες των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει "ζώνες" ασφαλείας στο ύψος της Βασ. Σοφίας, προκειμένου οι βουλευτές να μπορέσουν να φύγουν από το parking της Βουλής. Οι "Αγανακτισμένοι" τους αποδοκίμασαν έντονα και φωνάζοντας "κλέφτες κλέφτες" πέταξαν μπουκάλια πάνω στα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Αργά το βράδυ, σε αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων που βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου προχώρησαν οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, εγκλωβίζοντας αρκετούς βουλευτές. Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην κεντρική είσοδο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα, καθώς, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε πλήθος συγκεντρωμένων που φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών.

Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν την επαπειλούμενη εισβολή στο κτίριο της Βουλής, από το οποίο δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν βουλευτές και εργαζόμενοι. Οι συγκεντρωμένοι έδειχναν ανυποχώρητοι, ενώ είχε προκληθεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
ΠΗΓΗ : http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου