LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΟΧΙ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ!

Κάθε  ένας από εμάς  που θέλει επάξια να του αποδίδεται ο τίτλος του πολίτη είτε  ασχολείται με τα κοινά είτε όχι , οφείλει αν μη τι άλλο να έχει τα μάτια και τα αυτιά του στραμμένα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και σαν δορυφορική αντένα να αφουγκράζεται και να συλλαμβάνει οποιαδήποτε συχνότητα ή παράσιτο που παρεμβάλλεται σε αυτή.
Πριν λίγες ημέρες, τοιχοκολλήθηκαν  σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος  αναρτήσεις σχετικές με την ανυπακοή στο Σύνταγμα της χώρας μας από έναν  αυτοαποκαλούμενο αναρχικό. Η αφίσα αυτή και οι “πολίτες” που την έφτιαξαν ηρωοποιούσαν έναν νεότερο Εφιάλτη , ένα άνανδρο μυαλό και προφανώς δειλό , ή με τα δικά τους λόγια τον αναρχικό ολικό αρνητή στράτευσης Γεράσιμο Κορωναίο , ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή , διότι αρνήθηκε να καταταγεί στον στρατό ή να εκτίσει θητεία εναλλακτικής υπηρεσίας.

Ζούμε σε μια χώρα που είχε ανέκαθεν την κατάρα να περιστοιχίζεται από συμπλεγματικούς και ιμπεριαλιστικής τακτικής γείτονες - ρετάλια της ιστορίας ,  που ονειρεύονται να την κατακτήσουν , να ασελγήσουν πάνω της, να οικειοποιηθούν την ανυπέρβλητη ιστορία της και τα διεθνούς εμβελείας επιτεύγματά της εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε μια χώρα που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πάτησαν, υψώθηκαν, ανδρώθηκαν, πολέμησαν και μάτωσαν οι πιο σημαντικοί άνδρες της Υφηλίου , σε αυτή τη χώρα , την ίδια , ζουν ανερυθρίαστα και χωρίς αιδώ “προοδευτικοί” κίναιδοι… Διότι πράγματι κινούν την αιδώ του Έλληνα… Ως γνωστόν οι αχρείοι και οι άνανδροι δεν έχουν τσίπα !!

Ο αντιρρησίας λογικής λοιπόν γίνεται ξαφνικά το λάβαρο του κάθε ανάξιου θρασύτατου και ιταμού περιφερόμενου! Ας πει κάποιος στο σύντροφο αναρχικό πως ο κάθε ΠΟΛΙΤΗΣ, στη Δημοκρατία, είναι ταυτόχρονα (και εξ ορισμού), ΟΠΛΙΤΗΣ της διαφύλαξής της. Η σοφία και μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας αποτυπώνει αυτή την δισυπόστατη ιδιότητα του πολίτη, με την αντιμετάθεση των δύο πρώτων γραμμάτων της ίδιας λέξης: Το ΠΟ, γίνεται ΟΠ και ο πολίτης γίνεται οπλίτης. Και, γίνεται οπλίτης για να υπερασπισθεί το πολίτευμα που τον κάνει ελεύθερο, αφού μόνο μέσα σε αυτό μπορεί να αποφασίζει αυτός ο ίδιος για την τύχη του, για το παρόν και το μέλλον του. Αλλά ξέχασα , οι αναρχικοί όπως και οι αριστεροί, ιδεολογικά αλλά και πραγματικά είναι φασίστες.. Πώς  να καταλάβουν αυτόν τον πέρα για πέρα δημοκρατικό συλλογισμό..

Σε μια εποχή που ο στρατός έχει χαλαρώσει τόσο πολύ ώστε οι στρατιώτες να έχουν laptop για να μπαίνουν tweeter και facebook, τσιγαράκι , πολλές εξόδους, σχεδόν καμία σοβαρή άσκηση , προσωπικό  κινητό, πρέπει σίγουρα να είναι κάποιος πραγματικά ανίκανος για να μη μπορεί να τα βγάλει πέρα σε ένα σημερινό στρατόπεδο. .Αλλά  έτσι και αλλιώς  ο σχετικός με τη στράτευση νόμος του Συντάγματος , δεν έχει σημασία για τους συντρόφους αναρχικούς  :
Η στρατολόγηση των Ελλήνων καθορίζεται από το Σύνταγμα στην Παράγραφο 6 του Άρθρου 4 , και από το Νόμο 3421/2005 (ΦΕΚ 302/Α/13.12.2005) . Το πρώτο καθορίζει ότι Kάθε  Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων”, το οποίο με απλά λόγια σημαίνει ότι η θητεία είναι υποχρεωτική από το Σύνταγμα. Ορίζει επίσης ότι Νόμος μπορεί να καθορίσει την παροχή υποχρεωτικών υπηρεσιών για τους αντιρρησίες συνείδησης.

Η χώρα των ενδόξων Ελλήνων στρατιωτικών και μεγάλων πολιτικών ανδρών δε μπορεί να γεννά τέτοια λάθη!!!
Κύριε Κορωναίε  απευθυνόμενη σε εσάς και τους ομόδοξους  σας , όταν οι Αλβανοί , οι Σκοπιανοί , οι Τούρκοι και άλλοι εχθροί της Ελλάδος μπουν σπίτι σας , εσείς μιλήστε τους για Μπακούνιν και Αναρχία.. Μιλήστε τους για έναν πλανήτη χωρίς σύνορα, κράτη, πατρίδες,  αξίες και ιδέες .. Να είστε σίγουροι πως και αυτοί θα σας απαντήσουν αναλόγως…!! Λυπάμαι πάρα πολύ για την περίπτωση σας!! Περαστικά!

Σημείο των σαθρών καιρών αφελληνισμού, είναι πως τέτοιες αντιπατριωτικές συμπεριφορές προβάλλονται  μονίμως από τα μέσα μαζικής επιρροής και παραπληροφόρησης. Δάσκαλοι και καθηγητές τονίζουν και διαμορφώνουν στα παιδιά μας σακατεμένες συνειδήσεις έχοντας ως τελικό σκοπό να δημιουργήσουν  κλώνους ριψάσπιδων και αστράτευτων. Αντίθετα σκοπίμως και υπόπτως αποσιωπούνται όλα τα επιτεύγματα του ηρωισμού των προγόνων μας! Αναρωτιέμαι για παράδειγμα  αν κάποιος εκπαιδευτικός οπουδήποτε στην Ελλάδα ανέφερε στους μαθητές του , την  πρόσφατη επέτειο της ηρωικής θυσίας  των γυναικών του Ζαλόγγου…. Η αποσιώπηση των σπουδαίων και η εκκωφαντική προβολή των ασήμαντων είναι ξεκάθαρα  ύποπτη!!
Παρόλα αυτά συνεχίζω να πιστεύω πως η ανδρεία φωλιάζει στη ψυχή κάθε Έλληνα και Ελληνίδας ! Και πως η προάσπιση των εθνικών, στρατιωτικών , ηθικών, ιστορικών και πολιτισμικών συνόρων είναι πάντα καίρια ανάγκη και πρωταρχικός  σκοπός.. Εάν δε διασφαλίσουμε την Ελλάδα μας πρώτα εθνικά , να λησμονήσουμε τότε και τα οικονομικά και όλα τα παρελκόμενα.

Εξάλλου…
ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΦΝΗ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΜΙΣΤΡΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου