LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Δίνοντάς  μου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  την ευκαιρία να διεκδικήσω την ψήφο σας, θέλω να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου τόσο για την Λακωνία μας όσο και για την Ελλάδα μας γενικότερα! 

Δεν είναι λύση να γεμίσουμε τα βουνά μας ανεμογεννήτριες και φωτοβολταικά πάρκα για να γεμίσει η τσέπη των μεγαλοεργολάβων! 
Δεν είναι λύση να καταστρέψουμε ότι ομορφότερο έχει να παρουσιάσει η πατρίδα μας! Την φύση μας, τον αέρα που αναπνέουμε, τα σπάνια φυτά και τα ζώα που κατοικούν σ’ αυτήν την όμορφη γωνιά του πλανήτη! 
Δεν είναι λύση να γίνουμε μια μεγάλη μπαταρία όπου σε λίγα χρόνια θα μεταμορφωθούμε σε ένα απέραντο νεκροταφείο για όλα αυτά τα υλικά αφού δεν υπάρχει πλάνο ανακύκλωσής τους! 
Δεν είναι λύση να ακριβοπληρώνουμε το ρεύμα αφού μπορούμε με μικρού μεγέθους εγκαταστάσεις σε επίπεδο οικίας η δήμου να εξοικονομήσουμε χρήματα!
Δεν είναι λύση να χαρίσουμε τα νερά μας στους επίδοξους κατακτητές! Η γη είναι δική μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν! Σ’ αυτήν ζούμε, απ αυτήν τρεφόμαστε, απ αυτήν ξεδιψάμε!
Λύση είναι
να τοποθετήσουμε στις στέγες μας φωτοβολταικά και να είμαστε ενεργειακά αυτόνομοι! 
Λύση είναι να αξιοποιήσουμε το φυσικό μας πλούτο ώστε να είμαστε από τους πρώτους τόπους διακοπών! 
Λύση είναι να αξιοποιήσουμε τις πεζοπορικές διαδρομές μας στον Ταΰγετο, στον Πάρνωνα, στον Καβομαλλιά και στην Μάνη στον Νότιο Ταΰγετο!
Λύση είναι να αναδείξουμε τα ενδημικά μας με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού!
Λύση είναι να φροντίσουμε τα μνημεία μας, τα κάστρα μας, τα φαράγγια μας, με σκοπό πάντα τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού!
Λύση είναι, οι δράσεις αυτές που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας σε νέους και νέες και να τους δοθεί η δυνατότητα να μείνουν στον τόπο μας! Και να μην αναζητούν θέσεις εργασίας στο εξωτερικό!

Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι γι’ όλα αυτά από όποιο πόστο και να βρίσκομαι! Δεν θα σταματήσω να διαμαρτύρομαι για κάθε βιασμό της φύσης μας!
ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη της Λακωνίας! Με την ψήφο σας θα μου δώσετε την δυνατότητα να αγωνιστώ για το καλό του τόπου από ένα άλλο μετερίζι! 
Σας ευχαριστώ!

Τηλ. Επικοινωνίας 2733051061 και 6988019367 email: ekpaz.pel@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου