LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

‘’Ψηλός λιγνός και ψεύταρος’’ ! Νέο σενάριο!



 Την ελληνική ταινία ‘’ψηλός λιγνός και ψεύταρος’’ θα θυμηθεί όποιος παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στο ΕΚΑΣΚΑΠ του Αγ. Σοφία τα τελευταία χρόνια! Ακούμε για ναρκωμένα παιδιά που ξυπνούν από φωνές γιατρών που καβγαδίζουν, ακούμε για λάθος μοσχεύματα, ακούμε για αναισθησιολόγους που δεν ξέρουν και διορίζονται υπεύθυνες από την διοίκηση, ακούμε για χαρτιά που χάνονται κατά την διαδρομή από το Αγ. Σοφία στο Ωνάσειο, και πόσα άλλα θα ακούσουμε στην συνέχεια!
Και αναρωτιόμαστε σαν απλοί πολίτες! Μα καλά τόσο ανεγκέφαλη είναι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας; Η κωφεύει στις φωνές γονιών; Η έχει δώσει εντολή στους υφισταμένους της ‘’διαλύστε τα όλα’’; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τους κρατάει αιχμάλωτους! Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν τους αφήνει να πάρουν αέρα! Δεν μπορώ να καταλάβω κύριε Υπουργέ και κύριοι διοικητές ΥΠΕ και ΕΚΕΠΥ γιατί μας παραμυθιάζετε με το δήθεν ‘’θέλουμε να λειτουργήσει’’ και δεν μας λέτε στα ίσα ντόμπρα και αντρίκια ‘’δεν θα ανοίξει’’! μήπως να σκεφτούμε ότι Υπουργός Υγείας είναι ο κ. Παπασάββας η ο κ. Κουρτέσης η ο κ. Οικονομίδης; Και για ποιο λόγο δεν το ανοίγετε; Για να δίνετε επιχορήγηση στο Ωνάσειο 23.000.000 ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Μήπως να σκεφτούμε ότι μερικά από αυτά πάνε  σε πρωτοχρονιάτικους μπουναμάδες στα παιδιά που λένε τα κάλαντα; Γιατί ενώ το κρατικό της Νίκαιας δεν έχει να αγοράσει γάζες κύριε Υπουργέ εσείς μοιράζετε τα εκατομμύρια σαν μαρουλόφυλλα στο ιδιωτικό Ωνάσειο!
Μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε για Euromentica και  Βιοιατρική! με την σειρά τους και αυτά κ. Λοβέρδο! Τον καιρό που προσπαθούσατε να φτιάξετε το φιλολαϊκό σας προφίλ τα πήρατε σβάρνα όλα! Αλλά κάνατε λάθη που σας πρόδωσαν! και η νυν ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προσπαθεί μάλλον να σας καλύψει! Ίσως γι αυτό αφήνετε και την ίδια ηγεσία στο Αγ. Σοφία μαζί με όλη την παρέα να κάνει ότι θέλει ακόμα και όταν το πόρισμα της ΕΔΕ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ  καταλογίζει σοβαρές ευθύνες στην διοίκηση! Αλλά είπαμε όταν οι αξιωματικοί είναι ανάξιοι η στέλνουμε τους φαντάρους να σκοτωθούν ώστε να μην μιλήσουν η τους τιμωρούμαι για να τον βουλώσουν και να μην εκτεθούν οι ανίκανοι αξιωματικοί!
Εσείς είστε κ. Υπουργέ από τα μέρη εκείνα που οι πρόγονοί μας κατέσφαξαν τον Δράμαλη; Εσείς είστε κ. Υπουργέ από τα μέρη εκείνα όπου οργίαζε μέχρι πριν μερικά χρόνια (ίσως και ακόμα) το λάδωμα στις διανομαρχιακές υπηρεσίες σχετικά με το 

 
 τυροκομείο Τσατσουλή; Εσείς είστε κύριε Υπουργέ που φέρατε την επιτροπή περιβάλλοντος της Βουλής για την αξιοποίηση του Λάδωνα και περάσατε μπροστά από το συγκεκριμένο τυροκομείο και ενώ σας σηκώσαμε μαύρες σημαίες κρυφτήκατε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σας για να μην σας δούμε και σας κατεβάσουμε να δείτε τα χάλια του πατριώτη σας που ρύπαινε το Λάδωνα; Σας θυμάμαι καλά κύριε υπουργέ! Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες από την Αρκαδία σας που την έχετε αφήσει έρμαιο στα χέρια άλλων! 
Τα πρωτοπαλίκαρά σας ήταν που με πέταξαν έξω από το γραφείο σας στην Τρίπολη γιατί ήρθα να διαμαρτυρηθώ σε εσάς σαν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και να ζητήσω την βοήθειά σας για την προστασία του τόπου σας! Αντίθετα όμως με εσάς που δεν συγκινηθήκατε καθόλου οι κάτοικοι του Δαραίίκου κάμπου ήταν στο πλευρό μου! Μάλιστα λοιπόν! Σας γνωρίζω καλά κ. Υπουργέ! σας θαυμάζω για το απύθμενο θάρρος σας να βγαίνετε στις τηλεοράσεις και να λέτε ασύστολα ψεύδη που σας σερβίρουν οι αυλοκόλακές σας! Χωρίς αυτά που λέτε να υπάρχουν σε κανένα χαρτί γραμμένα και να μην τα καταμαρτυρεί κανένας μάρτυρας! Ακούτε μόνο την διορισμένη παρέα του κ. Λοβέρδου και του κ. Γιώργου Παπανδρέου που δέχονταν προτάσεις για ιδιωτικά νοσοκομεία!
Σας προκαλώ εγώ κύριε Υπουργέ, ένας απλός πολίτης που έχω νοιώσει το κλάμα και τον πόνο της μάνας του μικρού Ηλία Αλεξάνδρου που ενώ αγωνιζόμασταν να πάρουμε το χαρτί από τον κ. Αζαριάδη εσείς διαλαλούσατε με τον συμπατριώτη σας κ. Τατούλη ότι το θέμα έχει λήξει!
Σας προκαλώ εγώ κύριε Υπουργέ που ένιωσα την αγωνία της μητέρας Χαρίτου γιατί δεν την ενέκριναν την μετάβαση στο εξωτερικό και έχασε το πρώτο ραντεβού! Ο δε κ, Κουρτέσης που τελεί υπό την προστασία σας κύριε Υπουργέ ήθελε 20 ημέρες να απαντήσει στην αίτηση της κ. Χαρίτου ότι το ΕΚΑΣΚΑΠ είναι κλειστό! Και να τρέχει η μάνα αυτή σαν τρελή να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά της! Σου επισυνάπτω κύριε Υπουργέ και το σχετικό δημοσίευμά μου μπας και βρείς το χρόνο να ακούσεις τι λένε χαροκαμένοι και μη γονείς για τα επιτεύγματά, τα δικά σας και των συναδέλφων σας! http://vachosradio.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4374.html Εάν σας διακρίνει λίγη ευαισθησία και δεν είστε ο ψυχρός πολιτικός ακούστε τις φωνές του κόσμου! Εγώ είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε αν και ξέρω εκ των προτέρων ότι ούτε ματιά δεν θα ρίξετε στο δημοσίευμα αυτό! Στην λαϊκή γλώσσα με έχετε γραμμένο! Στείλατε τους διοικητές των υπηρεσιών υγείας να κάμουν τι στο Αγ. Σοφία; Να εμπαίξουν τους διωχθέντες γιατρούς από την παρέα του κ. Παπασάββα; Στείλατε τους διοικητές των υπηρεσιών υγείας για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια; Ότι και καλά θέλουμε να ανοίξει το ΕΚΑΣΚΑΠ; Σας γνωρίζουμε καλά κύριε Υπουργέ! Όπως γνωρίζουμε και τα πολιτικά σας παιχνίδια! Προσωπικά εγώ κύριε Υπουργέ σαν άντρας Μανιάτης και όχι δειλός Αρκάδας σας προκαλώ! Ελάτε σε ένα διάλογο ενώπιον όλων για να δείτε την αλήθεια κατάματα! εκτός και αν την φοβάστε! Και αυτό θα θεωρήσω αν δεν το πράξετε το συντομότερο!
                                                                        Μετά τιμής
                                                               Πέτρος Καπερναράκος 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου