LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κρίμα και άδικο να καπηλεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο!


Είναι κρίμα και άδικο να καπηλεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο  αγαπητέ φίλε! τόση περιπέτεια τόσο καιρό, για ένα εφτάχρονο παιδί και τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι τρέχουν όλοι να δρέψουν δάφνες! Τρέχουν όλοι να το παίξουν ήρωες! Βέβαια εμάς σαν ομάδα στο Vachos Radio, μας ικανοποιεί το γεγονός ότι οι γονείς γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα! δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες! Θα σου δώσω μόνο το συνοδευτικό της τηλεομοιοτυπίας που μου απέστειλε το Ωνάσειο! πιστεύω ότι τα λέει όλα! Από εκεί και μετά όποιος και να γράφει ότι και να γράφει πολύ που μας ενδιαφέρει!
Το ποιος πάλεψε αγαπητέ μου φίλε, θα το δείξει η ιστορία! Σέβομαι εσένα και τόσα άλλα παιδιά που είστε προσεκτικοί στο τι θα πείτε και το τι θα γράψετε! δεν αμφιβάλω ότι ο κ. Τατούλης πήρε τηλέφωνο στο Ωνάσειο! αλλά εξήγησέ μου ρε φίλε! Γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρείται η οικογένεια; και ω! του θαύματος! όταν ανακοινώσαμε από τα μικρόφωνα του VachosRadio στον ‘’αέρα’’ ότι ρυθμίστηκε το θέμα, βγήκαν τα κοράκια, άλλο να πει πως το δικό του δημοσίευμα έπιασε τόπο, άλλος πήρε τηλέφωνο  και είπε ότι η περιφέρεια θα τα κανονίσει όλα, μένει βέβαια ν’ ακούσουμε ότι ο μικρός μας φίλος παίζει ποδόσφαιρο στην αλάνα!
Τέλος πάντων! δεν θα ασχοληθώ με κλεφτοκοτάδες! άλλος έχει την κότα άλλος την κλέβει για να χορτάσει την πείνα του!
Ορίστε  το διαβιβαστικό της τηλεομοιοτυπίας που μου έστειλε το Ωνάσειο! νομίζω ότι τα λέει όλα! 

 Βάλε και το σήμα  του VachosRadio γιατί δεν είναι δύσκολο οι κατσαπλιάδες να μιλήσουν με το Θεό και να τους στείλει φωτοτυπία αυθεντική!
Το σωστό λοιπόν είναι αγαπημένε μου φίλε, ότι με την άδεια της οικογένειας ασχοληθήκαμε, με την άδεια της οικογένειας συνεχίζουμε, και με την εμπιστοσύνη της οικογένειας θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ηλία! Αν οι οικογένεια σταματήσει να μας έχει εμπιστοσύνη για τον οποιοδήποτε λόγο τότε θα αποσυρθούμε ταπεινά και δεν θα πούμε κουβέντα! το μόνο που θα κάνουμε για να προστατέψουμε το όνομα του VachosRadio είναι να δημοσιοποιήσουμε το τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα! και βέβαια κρατάμε αρχεία μέχρι και σήμερα!!Τα υπόλοιπα που λένε διάφοροι είναι κουραφέξαλα! και μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου μιλώντας με τους γονείς του μικρού!
Κάποια στιγμή φίλε μου καλέ θα δεις πόσο αξίζει ο καθένας μας! Είναι κοντά ο καιρός! κάνε υπομονή!
                                                                                   Για την ομαδα του
                                                                                       Vachos Radio
                                                                                Πέτρος Καπερναράκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου