LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Η βαλίτσα πήγε πολύ μακρυά. Το δόγμα Κίσσινγκερ μας το ρίξανε στη μάπα. Το ρίξανε σε μας που αποτελούμε τον κίνδυνο για τα λαμόγια. Εμείς οι γραφικοί, εμείς οι τρελαμένοι, εμείς οι ανυπότακτοι, εμείς οιΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Ναι, είμαστε επικίνδυνοι. γι αυτό βαλλόμαστε. Γι αυτό μας κυνηγάνε. Κάτω η εθνική ταυτότητα, κάτω η πατρίδα, κάτω η γλώσσα, κάτω η θρησκεία. Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς. Τίποτε από αυτά που μας κάνουν Έλληνες.
Επιτέθηκαν στο μυαλό το δικό μας για να μας κάνουν απάνθρωπους. Επιτέθηκαν όμως και στο μυαλό των παιδιών μας. Με τηλεοπτικά σώου γεμάτα λαμογιά και δηλητήριο. Βιβλία γεμάτα ψέμα και φαρμάκι. Και κανένας δεν μιλάει. Γίναμε ο πλανήτης της σιωπής. Κι εκείνο  που με πειράζει δεν είναι το τι κάνει ο πλανήτης αλλά τι κάνουμε εμείς. Γίναμε η Ελλάδα της σιωπής.
Θέλουν να μας πουν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Ότι είμαστε τουρκόσποροι , ίσως και κατά περίπτωση Τανζανοί. Μαμελούκοι. Θέλουν  να μας πείσουν, και έχει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν, ότι το 1821, δεν πολέμησαν Έλληνες για την λευτεριά, αλλά όλος ο λεγόμενος αγώνας ήταν σειρά συμπτωματικών γεγονότων, στα οποία πρωταγωνίστησαν πρόσωπα που ανήκαν σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων, αλλά δεν ήταν Έλληνες. Ήταν ότι θες, αλλά όχι Έλληνες.
Κι αυτοί οι "ξεβράκωτοι" όπως τους είχε ονομάσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο "οικουμενικός πατριάρχης", διέκοψαν την αρμονική συμβίωση με τους Οθωμανούς.
"Τσεκούρι και φωτιά στους προσκηνυμένους" , έλεγε ο Κολοκοτρώνης. "Έλληνές μου", φώναζε. Κι όμως θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.
Ότι δεν υπάρχει κανένας απόγονος από εκείνους που  έδωσαν φως στον κόσμο.Θέλουν να δημιουργήσουν μία νέα γενιά κοιμώμενων δούλων, χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. Να τελειώσει αυτή η "καταραμένη γενιά", η  "γενιά των τρελλών".
Τα πράγματα στένεψαν. Όποιος δεν κάνει την δική του αντίσταση στον αφελληνισμό, είναι εξίσου ένοχος με αυτούς που τον επιχειρούν. Και η ενοχή αυτή δεν τιμωρείται από δικαστήρια, αλλά από την ελληνική εθνική συνείδηση που θα τρώει τα σωθικά όλων των αδρανών και ασυνείδητων.
Ξεχάστε λέει την ιστορία σας. Μην θυμάστε τίποτα. Κοιμηθείτε. Μην θυμάστε τίποτε. Ούτε τα παλληκάρια που πριν δεκαπέντε χρόνια έπεσαν προδωμένα στα Ίμια.
Κάνετε λάθος ρε λαμόγια. Θυμόμαστε. Θέλουμε δεν θέλουμε θυμόμαστε, γιατί μέσα μας σιγοκαίει το εκρηκτικό μίγμα.
Εσείς να τρέμετε.
ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου