LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Γεώργιου-Αλέξανδρου Μαγκάκη!!!!

Ο Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης έφυγε από κοντά μας στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011. Λίγες ημέρες πριν, είχε γράψει ένα σύντομο σημείωμα με τίτλο «Η ζωή πάνω στο νήμα». Ένα κείμενο που με λίγες λέξεις λέει πολύ περισσότερα από όσα λένε οι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης στη γεμάτη κενολογίες σημερινή επιστολή τους.
«Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτός που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να 'στε όλοι καλά.
Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια».
Όσες λέξεις και να αραδιάσουν στη σειρά ο Λοβέρδος, η Διαμαντοπούλου και ο Ραγκούσης, όσο και να προσπαθήσουν να περιπλέξουν τα νοήματα και να θολώσουν τα προφανή, θα είναι πάντα ρηχοί, λίγοι και ένοχοι.
Και θα αρκούν δυο αράδες ενός πραγματικά σπουδαίου ανθρώπου - έστω και αν δεν απευθύνονται σε αυτούς προσωπικά - για να τους ξεγυμνώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου