LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

 
Η Ελλάδα φλέγεται κι έχει "ξεμείνει" από ελικόπτερα και πυροσβεστικά αεροσκάφη
Πέτρος Καπερναράκος Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρώς ψάρι λέει ο λαός μας!που ξέρει ο Δένδιας και ο κάθε Δένδιας τι χρειάζεται για να σβήσει μια φωτιά?και γιατί οι κ.κ. αξιότιμοι βουλευτές δεν βάζουν από ένα μισθό να συντηρηθούν τα αεροσκάφη?Ας αφήσουν τους πυροσβέστες να κάνουν κουμάντο!είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν!αλλά αφού βυζαίνουν όλοι από τον κρατικό κορβανά που να μείνει φράγκο για τα μέσα πυρόσβεσης?λόγια λόγια και πάλι λόγια!

Η Χωρα  φλέγεται από νωρίς φέτος και η “γύμνια” μας σε μέσα πυρόσβεσης από αέρος αποκαλύφθηκε. Η παλινωδίες με...
τη μίσθωση ελικοπτέρων είχαν επισημανθεί από το χειμώνα ακόμη αλλά φαίνεται ότι ήλπιζαν ότι δεν θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα.
Ως γνωστόν η υπόθεση της πυρόσβεσης είχε ανατεθεί …στη NAMSA η οποία με τη σειρά της είχε δώσει έργο δασοπυρόσβεσης σε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων.
Με την ανάληψη των καθηκόντων ΥΕΘΑ από το Φράγκο η συμφωνία ακυρώθηκε κι έτσι ελικόπτερα γιοκ.
Την ίδια στιγμή η δύναμη των πυροσβεστικών αεροσκαφών της ΠΑ δύσκολα συντηρείται με τις μεγάλες οικονομικές περικοπές και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή μόνο τα 9 από τα 21 αεροσκάφη είναι ετοιμοπόλεμα.Με τις καλύτερες προβλέψεις η δύναμη των πυροσβεστικών μας θα είναι το πολύ 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου