LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα δεν θέλει να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση !!!

Γερμανός βουλευτής: Η Ελλάδα δεν θέλει να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση !
 

 
 
24-01-2011 13:03:59
 
Αποκαλυπτικός ήταν ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Günter Krings για το θέμα των λαθρομεταναστών και των αιτούντων για άσυλο στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει σε συνέντευξη του στην Deutsche Welle (http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14778475,00.html) ο Γερμανός βουλευτής ασκεί μεταξύ άλλων έντονη κριτική για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά την παράνομη είσοδος μεταναστών στην Ελλάδα και φυσικά στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «Διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα υπερβαίνει τις δυνάμεις της Ελλάδος, ή ότι εν μέρει η Ελλάδα δεν κάνει αρκετά ή δεν έχει τη θέληση να κάνει αρκετά ώστε να εμποδίσει την παραβίαση των συνόρων της». Επιπρόσθετα ο Γερμανός βουλευτής ζητάει και την προσωρινή άρση της συμφωνίας του Σέγκεν ώστε οι Γερμανοί να μπορούν να ελέγχουν αν οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα είναι Ευρωπαίοι πολίτες.
Η πρακτική αυτή εφαρμόζεται ήδη σε αρκετά αεροδρόμια οι Γερμανοί από τον περασμένο Οκτώβριο, με τις γερμανικές αρχές να ζητάνε από τους ταξιδιώτες που έρχονται από την Ελλάδα να αποδείξουν με ταξιδιωτικά έγγραφα ότι είναι Ευρωπαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου