LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Και οι πέτρες έχουν αισθήματα!!!


Με αυτό τον τίτλο, αγαπητοί μου αναγνώστες, θα χαρακτηρίσω την μεγαλοπρέπεια της ψυχής μιας μανιάτισσας, μιας άδικα χαροκαμένης συζύγου που έχασε τον σύζυγό της σε τροχαίο ατύχημα πριν από τέσσερα περίπου χρόνια.
Διερχόμενος οδηγός τον χτύπησε, τον τραυμάτισε θανάσιμα στερώντας έτσι την αγάπη, την ζεστή αγκαλιά, την τρυφερότητα από την οικογένειά του. Βαρύ το πλήγμα, ασήκωτος ο χαμός, αβάσταχτος ο πόνος όπως νοιώθει και ο καθένας μας στο χαμό του δικού του ανθρώπου.
Τα δάκρυα όμως αγαπητοί μου των δικών του ανθρώπων πότισαν ένα μικρό δεντράκι στο βάθος της ψυχής της συζύγου του και αυτό μεγάλωσε ρίζωσε γαλήνεψε τον πόνο της και άφησε την αγάπη της να χυθεί απλόχερα που αλλού; στον τόπο που γεννήθηκε, στον τόπο που μεγάλωσε, στον τόπο που βύζαξε το πρώτο της γάλα από τα στήθια της μανιάτισσας μάνας της!
Η αγάπη της αυτή για τον τόπο της την έφερε πριν από αρκετό καιρό, αφού εισέπραξε τα χρήματα από τον άδικο χαμό του συζύγου της, σε σημείο να μην σκεφτεί ούτε λεπτό να τα κρατήσει για την καλοπέρασή της, αλλά να τα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει την ιδιαίτερή της πατρίδα! Και αν μη τι άλλο; τους συμπατριώτες της! Αποφασισμένη προβαίνει στην αγορά ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου, το οποίο δωρίζει εις μνήμην των γονιών της και του συζύγου της στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ!

Η χαρά ιατρών νοσηλευτών οδηγών και μανιατών μεγάλη!

το προσωπικό του Κ.Υ. ΑΡΕΟΠΟΛΙΣ με την κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΥ
Σώζαμε ζωές αλλά τώρα θα σώζουμε περισσότερες! Μας δηλώνει ο διευθυντής του κέντρου υγείας! Το δώρο που μας έκανε η κ. Ευγενία είναι ότι πολυτιμότερο για μας! Μπορούμε να προσφέρουμε πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες μας! Την ευχαριστούμε θερμά με όλη μας την ψυχή!

ο διοικητής του νοσοκομείου Σπάρτης όπου ανήκει το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης εντός του οχήματος!

Και το όνομα της δωρητού;


ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ένα όνομα γραμμένο στο πλάι του ασθενοφόρου για να το βλέπουν από όπου κι αν περνάει και να θυμίζει σε όλους εμάς ότι
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!


ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!  




 ο διοικητής του νοσοκομείου Σπάρτης κ. Κουφός (από αριστερά), η κ. Ευγενία Κούλη Κυριακάκου - Δημητρουλοπούλου (στη μέση) και ο διευθυντής του Κ.Υ. ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ κ. Ανάργυρος Μαριόλης (αριστερά)!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου