LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα Μέγαρα μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις!!!!

Η ευρύτερη περιοχή Μεγάρων - Νέας Περάμου βρίσκεται σε κλοιό μεγάλων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Η αντιμετώπισή τους - το πότε και το πώς - θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον αυτού του τόπου.

Η διάθεση των απορριμμάτων, η λειτουργία του βιολογικού, η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, η προστασία περιοχών μεγάλης οικολογικής σημασίας όπως το Βουρκάρι, είναι μερικά καίριας σημασίας ζητήματα που ζητούν επείγουσες λύσεις. Όχι γιατί κάποιοι επίμονα το ζητούν, αλλά γιατί όσο αυτά τα προβλήματα δεν επιλύονται, κάθε άλλο παρά... εξαφανίζονται. Αντίθετα διογκώνονται και παγιώνονται με αποτέλεσμα την συνεχιζόμενη υποβάθμιση.

Ας αναληφθεί μια πρωτοβουλία για την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τα οικολογικά προβλήματα της περιοχής μας. Αναφέραμε τα κυριότερα. Ο κατάλογος δυστυχώς όμως θα μπορούσε να συμπληρωθεί....
Ας αναληφθεί μια πρωτοβουλία για να κατατεθούν προτάσεις (είμαστε στην διάθεση του κάθε υπευθύνου για να συμβάλλουμε κι εμείς από τη μεριά μας), να εκπονηθεί χρονοδιάγραμμα, και να υπάρξουν επιτέλους αποτελέσματα!


Αξίζουμε μια καλύτερη πόλη και μια καλύτερη ζωή!
Ας διεκδικήσουμε λοιπόν τα όνειρά μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου