LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΗ:ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!



Αγαπητοί μου αναγνώστες γνωρίζετε γιατί η Ελλαδίτσα μας κατάντησε σε αυτό το χάλι? Γνωρίζετε γιατί φτάσαμε να χρωστάμε όχι μόνο της Μιχαλούς αλλά και την ίδια την Μιχαλού;
Θα σας αναφέρω έναν από τους λόγους που έπεσε στην αντίληψή μου τώρα τελευταία!
Δημοτικό Διαμέρισμα Γέρμας
Δήμος Οιτύλου Λακωνία
Μόνιμος κάτοικος έχει ετοιμάσει τα σχετικά έγγραφα για να κατασκευάσει φωτοβολταικό πάρκο 100 κιλοβάτ ή τέλος πάντων όπως τα λένε! Έρχεται η κυρία ΔΕΗ και σημαδεύει που θα τοποθετήσει τις κολόνες για να συνδέσει το πάρκο με το δίκτυο! η μία κολόνα στο δρόμο η δεύτερη μέσα στο κτήμα του γείτονα, η άλλη εκατό μέτρα πιο πέρα (τα καλώδια θα περνάνε εναέρια πάνω από ένα ρέμα βάθους περίπου 70 μέτρων) και εν συνεχεία να γίνει η σύνδεση με το πάρκο!
Η κατασκευή του πάρκου θα γίνει ακριβώς πίσω από το συγκεκριμένο σπίτι !!

Αντιδράει ο γείτονας, λέει , βρε παιδιά γιατί δεν περνάτε από την ιδιοκτησία του ίδιου, όπου δεν υπάρχει ρέμα, είναι ίσιος δρόμος, είναι οι κολόνες από το άλλο φωτοβολταίκό που έχει κατασκευάσει και δεν θα ενοχλεί κανένα! Αν πάτε από του ιδίου την ιδιοκτησία θα τελειώσετε σε δυο μέρες ενώ αν περάσετε από το δικό μου θα υποστείτε όλη την ταλαιπωρία να περάσετε από το ρέμα απέναντι και να θέλετε ένα κάρο εργατοώρες!
Η απάντηση ήταν <<δεν γίνεται! μόνο από εδώ γίνεται!>>! Κι αν βάλω περίφραξη; ρωτάει ο παππούς! Εμείς θα την βάλουμε απαντάει ο κ. Ζάχος  -αν κατάλαβα καλά το όνομά του-.
Ωραία, απαντάει ο παππούς! την βάζετε και αύριο εγώ θέλω να οικοδομήσω στο συγκεκριμένο σημείο. Τότε τι γίνεται;
Η κολόνα θα τοποθετηθεί περίπου στα 30 μέτρα από το σπίτι με τα τούβλα προς τα αριστερά!!
 -Τότε θα έρθουμε να την βγάλουμε, απαντάει ο κ. Ζάχος. Σκάμε στα γέλια με τον παππού για την ανόητη ελληνικότατη κοτσάνα που πέταξε ο ΈΛΛΗΝΑΣ υπάλληλος της ΔΕΗ.
-Μα τα περιττά έξοδα δεν τα σκεφτόσαστε; τον ρωτάω εγώ
-Αυτά είναι αιτιολογημένα έξοδα απαντάει ο κ. Ζάχος
-Και ποιός πληρώνει τα αιτιολογημένα έξοδα; ρωτάω εγώ!
-Μα φυσικά η ΔΕΗ !!απαντάει ο κ. Ζάχος
-Και ποιος τα εισπράττει; ρωτάω εγώ
-Εντάξει λέω κ. Ζάχο, μου τα είπατε όλα! Τώρα καταλαβαίνω γιατί η κολόνες δεν μπορούν να τοποθετηθούν στην ιδιοκτησία αυτού που θέλει να κατασκευάσει το φωτοβολταικό και είναι τρομερά εύκολη η τοποθέτηση αλλά οπωσδήποτε πρέπει να πάτε από τον δύσκολο δρόμο που περνάει πάνω από το ρέμα!
Εδώ φαίνεται το επίπεδο του εδάφους, οι κολόνες όπου συνδέεται  το ήδη υπάρχον φωτοβολταικό πάρκο!!!









































Εδώ φαίνεται το επίπεδο του εδάφους, οι κολόνες όπου συνδέεται  το ήδη υπάρχον φωτοβολταικό παρκο  Εδώ φαίνεται η ρεματια που παρεμωάλεται μεταξύ της κολόνας  (2) στην πάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας και της κολόνας (3) που θα τοποθετηθεί στον στάβλο στην απέναντι μεριά της ρεματιάς!! Βάθος ρεματιάς 70 περίπου μέτρα!!!
 Αχ  Ελλαδίτσα μου δεν έβλεπες τόσα χρόνια τι μεγάλωνες; δεν έβλεπες τόσα χρόνια ότι θα έφτανες να χρωστάς και την Μιχαλού από κάτι τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ; δεν έβλεπες ποιοι σε διοικούσαν; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ! καλά να πάθεις τότε! Επισυνάπτουμε και τις σχετικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές!! Εύχομαι να υπάρχει λίγη ευαισθησία σε κάποιους και να σταματήσει η σπατάλη του Ελληνικού λαού!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου