LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αντιπαράθεση Σεραφείμ - Δημητρίου!!


   αντιπαράθεση "άνοιξαν" ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, ο οποίος εκπροσώπησε και τους ομογενείς των ΗΠΑ.
Ο κ. Σεραφείμ, μίλησε σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι της Αμερικής και, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η ευθύνη για την οικονομική κρίση, στη χώρας μας, ανήκει στο διεθνή σιωνισμό.
Τόσο η ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος, Γιώργου Πεταλωτή, όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, έσπευσαν να καταδικάσουν τις δηλώσεις του κ. Σεραφείμ.
Σε ανακοίνωσή της, η Αρχιεπισκοπή της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας Αμερικής, εξέφρασε τη λύπη της, για τις "απαράδεκτες εκφράσεις οι οποίες δεν έπρεπε καν να είχαν λεχθεί από ιεράρχη της ελληνικής Εκκλησίας της Ελλάδας, καθώς όσα εκφράστηκαν είναι πολύ προσβλητικά και εντελώς απορριπτέα".
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΧΕΠΑ, μέσω του προέδρου της, Νικόλα Καρακώστα, ο οποίος σημείωσε:

"Καταδικάζουμε έντονα τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, τις οποίες θεωρούμε απαράδεκτες, αβάσιμες, φανατικές και στερούμενες κάθε αξίας που θα επέτρεπε την συμμετοχή τους σε δημόσιο διάλογο".
Όλοι οι παραπάνω βέβαια, έπεσαν στην παγίδα που τόσο καλά έχει στηθεί παγκόσμια και έχει δέσει το παγκόσμιο εβραϊκό λαό με αυτά που κάνουν όλοι εκείνοι που λένε ότι είναι Εβραίοι και δεν είναι, κάνοντας πραγματικότητα εκείνο που λέει η Αποκάλυψη: "και την βλασφημίαν εκ των λεγόντων Ιουδαίους είναι εαυτούς και ουκ εισίν, αλλά συναγωγή του Σατανά".
Ο καυγάς αλλά και η παρεξήγηση είναι σαφής και συνηθισμένη, αφού η παγκόσμια σκοτεινή ελίτ των λαμογιών, έβαλε στις μεγάλες θέσεις κάποια τσιράκια-μαριονέττες που λένε ότι είναι Εβραίοι ενώ δεν είναι και ονόμασε τον εαυτό της διεθνή σιωνισμό. Για τους Εβραίους όμως, ο όρος σιωνισμός είναι όπως για εμάς τους Έλληνες, ο όρος ελληνισμός.
Έτσι όποιος πει ότι φταίει ο σιωνισμός, είναι σαν να λέει ότι φταίει ο εβραϊσμός, άρα οι Εβραίοι σαν λαός-πακέτο, οπότε φαντάζει ρατσιστής. Έβαλαν τους Εβραίους δηλαδή για ασπίδα. Θυμίζει την περίπτωση του Οδυσσέα που είπε στον κύκλωπα Πολύφημο ότι τον λένε "ΚΑΝΕΝΑ", και όταν τον ρωτούσαν πιοιός τον τύφλωσε έλεγε ο κανένας.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η ελίτ των σατανιστών και καμπαλιστών δεν είναι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα, ούτε κατάγονται από τον αρχαίο εβραϊκό λαό της παλαιάς διαθήκης. Ανήκουν στον λαό των Χαζάρων Τούρκων, που έγιναν όλοι σχεδόν πριν από χίλια χρόνια ξαφνικά Ιουδαίοι και δηλώνουν Εβραίοι χωρίς να είναι και αποτελούν σήμερα το 90% περίπου του παγκόσμια ονομαζόμενου εβραϊκού λαού...
Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμη δικαίωση του Λιακόπουλου, αφού ήρθε πλέον η ώρα να ξεσκεπαστούν τα πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου