LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η Ντόιτσε Βέλε, η Χούντα, οι παρεμβολές και ο Πάνος Καμμένος…

Όταν ήμουνα μικρός..(πιο μικρός εννοώ, δεν είμαι δα και τόσο μεγάλος) στα χρόνια της χούντας θυμάμαι ότι, κάθε βράδυ ο πατέρας μου μας έλεγε να κάνουμε ησυχία, άνοιγε το ραδιόφωνο και όλοι γύρω απ τη σόμπα ακούγαμε ευλαβικά τις ειδήσεις απ την Ντόιτσε Βέλε. Προσπαθούσαμε να μάθουμε την αλήθεια…να ακούσουμε τι πραγματικά γινόταν στην πατρίδα μας..
Το ελληνικό πρόγραμμα της Ντόιτσε Βέλε ήταν μια ελεύθερη φωνή, η οποία βοήθησε να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια και η ελπίδα των Ελλήνων.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουγα παράσιτα-θόρυβοκαι ρώταγα τον πατέρα μου γιατί συμβαίνει αυτό μόνο όταν ακούμε Ντόιτσε Βέλε ;;
Μου απαντούσε ο πατέρας μου παράσιτα παιδί μου…παρεμβολές…
Πέρασαν τα χρόνια και ποτέ δεν πίστευα ότι θα ξαναζούσα παρόμοιες στιγμές… Μάλιστα παρόμοιες για να μη πω χειρότερες στιγμές, βιώνουμε απ το 2009 μέχρι και σήμερα.
Μια χούντα έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα μας από τον ΓΑΠ και την προδοτική ληστοσυμμορία του.
Αυτή την ιδιότυπη χούντα που στηρίζει και η συγκυβέρνηση του υπερπατριώτη Σαμαρά…
Πριν από δυο χρόνια το ξανάζησα….Δεν περίμενα βέβαια γύρω απ τη σόμπα, αν και κατα εκεί πάμε, αλλά στον υπολογιστή και στο μέιλ…
Περίμενα πολλά βράδια τα τέλη του 2010, αρχές του 2011 να μας στείλει ο Πάνος Καμμένος στοιχεία απ τα Πρακτικά της Ζήμενς που εξέταζε τότε η σχετική επιτροπή της βουλής..
Στοιχεία που τα έστελνε μόνο αυτός λες και δεν υπήρχαν άλλοι βουλευτές άλλα παλληκάρια, άλλοι πατριώτες…
Τα έστελνε για να ενημερώσει τους συνέλληνες για αυτά που προσπαθούσαν να κουκουλώσουν, να μάθει ο κόσμος ποιοι και τι θέλουν να κρύψουν. Αυτά και άλλα πολλά έστελνε ο Πάνος Καμμένος σε αρκετά μπλόγκ και σάιτ που στήριζαν τον αντημνημονιακό αγώνα, που ήθελαν να σταματήσουν το ξεπούλημα της Ελλάδας..
Έστελνε ο Καμμένος και άλλα στοιχεία, ομιλίες του στη βουλή, έγγραφα και αποκαλύψεις (Υποβρύχια, Άκης, Τσουκάτος, αποκαλύψεις για το μνημόνιο και τραπεζίτες, Αντρίκος, βολή κατά πλοίου του ΠΝ…) που η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ τα κουκούλωναν και προφανώς δεν παρουσίαζαν.
Έτσι ξεκίνησε το κίνημα από την καθημερινή επαφή του Πάνου Καμμένου με τους χιλιάδες συνέλληνες, που κάτι καινούργιο έψαχναν και ζήταγαν απ τον Πάνο να βγει μπροστά να ξεκινήσει και να προχωρήσει …και αυτό έγινε.
Ένα κίνημα που δημιουργήθηκε πριν ακόμα γεννηθεί…Ένα κίνημα που ήταν λαϊκή απαίτηση για να μην πω εντολή.
Μέσα απ αυτή την καθημερινή διαδραστική επικοινωνία, ξεκίνησε ένα ρυάκι που έγινε ποτάμι, η σπίθα άναψε την φωτιά και έτσι γεννήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γεννήθηκαν πριν κάνουν δημιουργηθούν.
Και τότε όμως υπήρχαν θόρυβος και παράσιτα.. ας μην ξεχνάμε τα περί μυθευμάτων, περί αεροψεκασμένων περί συνομωσιολόγων κλπ.
Οι ΑΝ.ΕΛ πέρασαν δυο εκλογικές αναμετρήσεις, μέσα από τις συμπληγάδες της διαπλοκής και τα εχθρικά ΜΜΕ και τα πήγαν αρκετά καλά για ένα κίνημα μόλις 4 μηνών.
Αμέσως μετά το καλοκαίρι άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι, παράπονα και γκρίνια…
Άρχισαν οι φημολογίες από τα ίδια άτομα-κύκλους που τα διέρρεαν τεχνηέντως σε συγκεκριμένα κέντρα και μέσα.
Τώρα λοιπόν που το κίνημα ανεβαίνει σε ποσοστά και δημοφιλία, τώρα που η φωνή των Ανεξάρτητων άρχισε να ακούγεται δυνατά και καθαρά, την στιγμή που έφτανε όλο και σε περισσότερα σπίτια, άρχισε ο θόρυβος να γίνεται παρεμβολή με σκοπό να μην ακούγεται η φωνή μας...
Όπως τότε με την χούντα και τις παρεμβολές στις συχνότητες της Ντόιτσε Βέλε..
Σαράντα χρόνια μετά… άλλη η τεχνολογία βέβαια τότε, λιγότερα τα μέσα…αλλά ένας ο σκοπός-στόχος η παρεμβολή και η φίμωση…
Για αυτό και ένα από τα θέματα-διαφωνίες που παρουσιάζουν οι αποχωρήσαντες έχει να κάνει με την ενασχόληση του Καμμένου με το διαδίκτυο και τα social media.
Κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε λοιπόν να είναι η προσπάθεια, να τον αποκόψουν από την επαφή με τον κόσμο, να κόψουν αυτό τον ομφάλιο λώρο που είναι μια μορφή άμεσης δημοκρατίας.
Οι λόγοι ευνόητοι….
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/12/blog-post_1177.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου