LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η COSMOTE στα σχολεία του Αιγαίου!!

13/12/2010 | Δελτίο Τύπου

Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις στην Ελληνική Περιφέρεια για 9η συνεχή χρονιά από την COSMOTE

Για να σχεδιάσουν ένα μέλλον όπως το ονειρεύονται!
Tα όνειρα 36 νέων της ελληνικής περιφέρειας στηρίζει η COSMOTE για ένατη συνεχή χρονιά, μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών της, με την απονομή σε πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υποτροφιών και Τιμητικών Διακρίσεων, συνολικού ύψους 189.000 ευρώ.

Οι φετινοί υπότροφοι της COSMOTE που προέρχονται από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου, Ιωαννίνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Λέσβου, Χαλκιδικής και Χανίων βραβεύτηκαν με το ποσό των 15.000 ευρώ ο καθένας. Είκοσι έξι Τιμητικές Διακρίσεις, επιπλέον, αξίας 1.500 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Τους Υπότροφους περιμένουν τη φετινή χρονιά, από ένα lap top με σύνδεση Internet on the GΟ και δωρεάν χρήση για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και Καρτοσυμβόλαιο COSMOTE με δωρεάν πάγιο για 1 χρόνο μαζί με κινητό τηλέφωνο.

Η απονομή των Υποτροφιών COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, πραγματοποιήθηκε στην ΟΤΕ Academy, παρουσία του κ. Μιχάλη Κοντογιάννη, Ειδικού Γραμματέως Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ κοντά στους φοιτητές βρέθηκε και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, πρεσβευτής Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE.

Κατά τη βράβευση των Υποτρόφων, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της COSMOTE, κ. Μαριλένα Φατσέα δήλωσε σχετικά: «Η ένατη χρονιά των Υποτροφιών COSMOTE βρίσκει το θεσμό ακόμη πιο δυνατό, όπως φαίνεται από την ανταπόκριση των υποψηφίων, αλλά και ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες της σημερινής εποχής, αλλά και στα όνειρα των νέων σε κάθε γωνιά της χώρας. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε στους νέους όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να σχεδιάσουν το μέλλον τους όπως το ονειρεύονται και να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο στην κοινωνία, που πραγματικά τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

Καθοριστική για τη φοιτητική του πορεία χαρακτήρισε ο Γιώργος Απιδιανάκης, φοιτητής σήμερα στο 3ο έτος της Ιατρικής Σχολής του Ηρακλείου Κρήτης, τη βράβευσή του από την COSMOTE το 2008: «Η Υποτροφία της COSMOTE μου έδωσε τη δυνατότητα να ελπίζω ισότιμα με τους άλλους συμφοιτητές μου να κρατήσω το πολυπόθητο πτυχίο της ιατρικής στα χέρια μου, ξεπερνώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της οικογένειάς μου». Συγκινητική ήταν και η δήλωση του φετινού Υπότροφου Γιάννη Καϊσίδη από το Κιλκίς, ο οποίος πέτυχε το όνειρό του δουλεύοντας και φοιτώντας σε εσπερινό σχολείο παράλληλα. Όπως δήλωσε: «η Υποτροφία της COSMOTE δεν κάλυψε μόνο οικονομικές ανάγκες, αλλά ήταν για μένα και μια ηθική επιβράβευση που με στήριξε ψυχολογικά στην προσπάθειά μου».

Από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 81 Υποτροφίες και 178 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας ήδη καλύψει την ελληνική περιφέρεια κατά μιάμιση φορά. Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας έγινε αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για ακόμη μια χρονιά μέσα από το θεσμό αυτό, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE, η εταιρεία κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, ενισχύοντας ουσιαστικά την ελληνική περιφέρεια.

Οι Υπότροφοι της COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 είναι οι εξής:

Ευάγγελος Σταθόπουλος – Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Άλκιστη Μαμούγκα – Νομός Έβρου
Σταύρος Μπούζης – Νομός Ιωαννίνων
Ιωάννης Καϊσίδης- Νομός Κιλκίς
Αποστολία Καρακουλάκη – Νομός Κοζάνης
Ευανθία Θάνου – Νομός Κορινθίας
Αθανασία Κατασρού– Νομός Λάρισας
Ταξιαρχούλα Λημναίου – Νομός Λέσβου
Δέσποινα Τσομπάνη – Νομός Χαλκιδικής
Ευαγγελία Κρομμυδά – Νομός Χανίων
Οι Διακριθέντες της εταιρείας για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 είναι οι εξής:

Ευθυμία Καλογερά – Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Μαριαλένα Καραντινού - Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Αικατερίνη Χνιτίδου - Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Δημήτριος Αντωνιάδης – Νομός Έβρου
Ανδρονίκη Τουρλιάδου - Νομός Έβρου
Κωνσταντίνος Πύλης – Νομός Ιωαννίνων
Αναστάσιος Τσιμάκης - Νομός Ιωαννίνων
Κωνσταντίνα Μάτσκου – Νομός Κιλκίς
Κωνσταντίνα Μήσιου – Νομός Κιλκίς
Σοφία Γεωργιάδου – Νομός Κοζάνης
Δημήτριος Ελευθερίου – Νομός Κοζάνης
Δήμητρα Κοζικοπούλου – Νομός Κοζάνης
Δήμητρα Λεχουρίτη – Νομός Κορινθίας
Μαρία Μαντά – Νομός Κορινθίας
Στυλιανός – Ιάσωνας, Μπινιάρης-Γεωργαλλής - Νομός Κορινθίας
Χρήστος Καλφούντζος – Νομός Λαρίσης
Αλέξανδρος Καουνάς - Νομός Λαρίσης
Μελίνα Κουρκλίδου – Νομός Λαρίσης
Αντωνία Καραμβάση – Νομός Λέσβου
Αναστάσιος Κουτσαπλής – Νομός Λέσβου
Φανή Χιωτέλλη – Νομός Λέσβου
Μαρία Καραμούζη – Νομός Χαλκιδικής
Ελένη Μπαμπλή – Νομός Χαλκιδικής
Δέσποινα Ασημακοπούλου – Νομός Χανίων
Φραγκίσκος Μαραγκουδάκης – Νομός Χανίων
Φρειδερίκη Σηφάκη – Νομός Χανίων
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.cosmote-scholarships.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου