LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!

Προεκλογικά έλαβα το παρακάτω email!

Αξιότιμε κ. Καπερναράκο,

 σε συνέχεια της εξαιρετικά εποικοδομητικής συνομιλίας που είχαμε στο Γύθειο, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, τόσο της χλωρίδας όσο και της πανίδας. Βάσει  του σχεδίου  δράσης μας   προωθούμε  τη χάραξη  συγκροτημένης περιβαλλοντικής πολιτικής  που,  μεταξύ άλλων, διασφαλίζει την απαρέγκλητη τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που διέπει τη διαχείριση των αποβλήτων των τυροκομικών μονάδων. Έτσι, σε αυτή μας την προσπάθεια θα σταθούμε αρωγοί, στη βάση μιας αμφίδρομης σχέσης,  στις δράσεις των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών  που μάχονται για την προστασία του περιβάλλοντος .Εμείς, στη «Νέα Πελοπόννησο», πιστεύουμε πως η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την υλοποίηση μιας επιτυχούς περιβαλλοντικής   πολιτικής  είναι η επίτευξη των απαραίτητων κοινωνικών συναινέσεων.

 Με την βεβαιότητα ότι αυτή η πρώτη μας συνομιλία θα αποτελέσει τις γερές βάσεις για την επίτευξη των στόχων του κοινού μας αγώνα για να φτιάξουμε μια Πελοπόννησο, πρότυπο περιβαλλοντικής προστασίας και παράδειγμα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης



Με εκτίμηση



Πέτρος Τατούλης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



Στην συνέχεια στο διεθνές συμπόσιο στην Μονεμβασιά τον άκουσα να λέει με καμάρι ότι θα εντάξει τον Καβομαλιά στα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ! Και πραγματικά το χάρηκα! Σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα η κακομοίρα η Λακωνία να πάρει μια αξία! Μα δυστυχώς! Έπεσα έξω! ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ! Είχε σκοπό από τότε να ξεπουλήσει, τόσο αυτός όσο και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι ( εκτός των του ΚΚΕ), ΤΗΝ Λακωνία στους κατασκευαστές των αιολικών πάρκων! Δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους ούτε ένα από τα βάσιμα στοιχεία που τους εξέθεσα στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου! Μας έδειξαν με αυτό τον τρόπο πόσο εύκολα ενέδωσαν στις ορέξεις των ανεμογενητριάδων! Μα ούτε και ένας σύμβουλος από την Λακωνία δεν αντιτάχθηκε! Με κατηγόρησαν ότι <οικολογίζω>>, άλλος μου είπε <<προκαλείτε φόβο>>, άλλος είπε ότι <<είμαι με τους πελαργούς μου>>! Μα δυστυχώς! Όλοι ξέχασαν πως έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τα πλάσματα του Θεού!

Θα ακούσετε τον ανεμογενητριά να λέει << εντάξει θα σκοτωθούν και μερικά πουλάκια! Τι να κάνουμε;>>.

Οικολογική ευαισθησία μηδέν! Αλλά αν κρίνουμε από τους αρχηγούς των δύο μεγάλων παρατάξεων; είναι και οι δύο τόσο αδηφάγοι που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους!

Τους ενημέρωσα ότι ο δήμος Ευρώτα έχει καταφύγει στο συμβούλιο της επικρατείας για την συγκεκριμένη περιοχή! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Είχαν αποφασίσει!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΥΓΕ ΣΑΣ!! 
21/06/2011
Πέτρος Καπερναράκος

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου