LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

10 χρόνια για φυτεία χασίς

10 χρόνια κάθειρξης και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, για 395 δενδρύλλια  χασίς επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 30χρονο. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια και 7 μήνες κάθειρξη και 51.000 ευρώ χρηματική ποινή.
Τον Ιούνιο του 2009 στην Φλεσσιάδα του Δήμου Νέστορος ο 30χρονος διατηρούσε σε δασική περιοχή χασισοφυτεία, εμβαδού 500 τ.μ., περιφραγμένη. Εκεί έφτασαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από ανώνυμη καταγγελία και βρήκαν τα δενδρύλλια ύψους από 10 εκατοστά έως 1 μέτρο και ποτίζονταν με σταγονίδια.
Παρακολουθώντας την φυτεία είδαν τον κατηγορούμενο μετά από τρείς μέρες να φτάνει στο σημείο και να φροντίζει τα δενδρύλλια και τον συνέλαβαν . ομολόγησε ότι η φυτεία ήταν δική του και ότι τα είχε για δική του χρήση. Ενώ κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη. Ενώ παραδέχθηκε ότι και την προηγούμενη χρονιά της συλλήψεως του , είχε προσπαθήσει να φυτέψει 30 δένδρα για πρώτη φορά αλλά μόνο τα 10 μεγάλωσαν. Την επόμενη χρονιά έβαλε ποιο πολλά δέντρα για να εξασφαλίσει την ποσότητα που χρειαζόταν.
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου