LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

OINOH BILLIA_ELAFI!!!!!!

Αγαπητέ Κύριε Καπερναράκο,
Σε συνέχεια της τηλεφωνικης μας επικοινωνιας σχετικά με το συμβάν στην Οινόη Βιλλίων και το θανάσιμο τραυματισμο ενος ελαφιου , παρακαλω βρειτε συννειμενες σχετικές φωτογραφιες.
Στις πρωτες φωτογραφιες μπορείτε να διακρινετε και τα ματια ανοιχτα. Στις τελευταιες που ειχε ερθει και η πυροσβεστικη και το μετακίνησε για να δει αν ειναι χτυπημενο, ηταν πια νεκρο και ειχε κλεισει και τα ματια και δεν εσταζε αιμα απο τα κέρατα.  Οπως ειπαν οι εθελοντες τα κερατα ειχαν πεσει λογω της ηλικιας και εσκαγαν καινουργια γιαυτο ηταν μικρα.

Αξιζει να σημειώσω οτι στην Ελλαδα του 2011 ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις βοηθεια μη εργασιμη ημερα.
Απο την στιγμη που αντιληφθηκαμε το τραυματισμένο ελαφι, γυρω στις 12:50, μεχρι να βρούμε ανταποκριση και λυση σε εσας μεσαλάβησε ενα 2ωρο περιπου και 35 τηλεφωνα!!!
Προσπαθούσαμε απο το κεντρο 11888 να βρουμε τα παρακατω τηλ , τα οποια ομως δεν απαντουσαν :
v      Δασαρχείο Βιλλίων (καμια απαντηση!!)
v      Αστυνομεια Βιλλιων ( απαντησαν απλα δεν μπορουσαν να βοηθησουν)
v      Δασαρχειο Παρνηθας ( 3 τηλ αριθμοι , καμμια απαντηση)
v      Ελληνικη φιλοζωικη εταιρια ( Αγ. Αναργυροι) (καμια απαντηση)
v      Αρκτουρος Θεσσαλονικη
v      Πυροσβεστικη

Μετα απο πολλές προσπαθειες επικοινωνήσαμε με το κεντρο περίθλαψης αγριων ζωων Αιγινα , απο το οποιο ήρθαμε σε επαφη με εσας.
Αξιζει να σημειωσω οτι η ανταπόκριση και η ευαισθησια των εθελοντων και των θηροφυλακων απο την Θηβα που εφθασαν γυρω στις 16:00, ηταν εκπληκτικη.
Βεβαια μετα απο δικη σας κινητοποιήση , επικοινωνησε και το δασαρχειο της Παρνηθας μαζι μας , και δεν βγαλαμε ακρη αφου δεν ηταν στην περιοχη τους !!!!
Καποια στιγμη εστειλαν την πυροσβεστικη, που δεν μπορουσε να κανει κατι. Το ελαφι ειχε πεθανει γιατι επι 3 ωρες ψαχναμε να βρουμε σε ποιανου τη περιοχη ειχε την ατυχια να βρεθει και επιπλεον μια μη εργασιμη μερα!!!
Ο θυριφυλακας εκανα πολλα τηλ για να βρει μια υπηρεσια να μεταφερει το νεκρο ελαφι.

Απο οτι μας ενημερωσαν οι εθελοντες και οι θηριοφυλακες που ευαισθητοποιήθηκαν και ετρεξαν να βοηθησουν, το ελαφι ειχε χτυπηθει απο αυτοκινητο και θα ηταν δυσκολη η διασωση του.

Ηταν ενα πολυ ωραιο και μεγαλο ελαφι!
Θα ηθελα να κλείσω λέγοντας οτι στην περιοχή υπαρχουν αρκετά ελαφια και καλό ειναι να τα προστατευουμε όλοι!
τα στοιχεία της καταγγέλουσας το περιστατικό βρίσκονται στην διάθεση του ΕΚΠΑΖ και δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου