LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

9 χρόνια για διαρρήξεις



Σε 9 χρόνια 8μήνες και 15 μέρες μειώθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας νεαρού από την Γεωργία για διαρρήξεις διαμερισμάτων.
Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2009 είχε διαρρήξει τρία διαμερίσματα σε πολυκατοικία στην Καλαμάτα, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια και 5 μήνες κάθειρξης.
Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2009 είχε διαρρήξει τρία διαμερίσματα στην πόλη τη Καλαμάτας. Για κακή του τύχη όμως τον αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός που έμενε σε διπλανό διαμέρισμα. Βγαίνοντας στον διάδρομο προσεκτικά, για να δει τι συμβαίνει και αντιλήφθηκε τον αφαλό της πόρτας του διπλανού διαμερίσματος σπασμένο. Αμέσως ειδοποίησε το 100 και μετά πήγε προς το διαμέρισμα. Ο νεαρός Γεωργιανός μαζί με τον συνεργό του , που παραμένει ασύλληπτος, τον αντιλήφθηκαν και βγαίνοντας από το διαμέρισμα ο ένας τον χτύπησαν στο πρόσωπο και έφυγε ενώ με τον άλλο «στην προσπάθειά του να φύγει ήρθαν στα χέρια» ,όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ο αστυνομικός. Αποτέλεσμα αυτής της πάλης ήταν να πέσουν από τις σκάλες και να τραυματισθεί σοβαρά ο αστυνομικός ο οποίος όμως συνέχισε την προσπάθειά του να εμποδίσει τον δράστη να φύγει. Ταυτόχρονα έφτασαν και οι συνάδελφοι του από την Ασφάλεια Καλαμάτας οι οποίοι και συνέλαβαν τον  νεαρό.
Απολογούμενος ο Γεωργιανός είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε αυτή την πράξη και πως δεν κατάλαβε ότι  αυτός που χτύπησε ήταν αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου