LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στα μαλακά καθηγητής Φυσικής Αγωγής για κατοχή χασίς

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή καταδικάστηκε 51χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας για 652 γρ. χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή του. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια και 2 μήνες φυλάκισης.
Το Νοέμβριο του 2005 στην διασταύρωση των οδών Φαρών και Βασ. Κωνσταντίνου, στην Καλαμάτα , αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είδαν  έναν άνδρα να κάθεται στο ΙΧ αυτοκίνητό του και να καπνίζει. Τους φάνηκε ύποπτος και στον έλεγχο που έγινε αποδείχθηκε ότι κάπνιζε χασίς. Από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε με τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών και ομολόγησε ότι σε γυμναστήριο που είχε για να γυμνάζεται ο ίδιος  είχε ποσότητα χασίς. Στην έρευνα που ακολούθησε ο 51χρονος τους υπέδειξε το σημείο όπου έκρυβε την ποσότητα του χασίς. Πράγματι πίσω από ένα καθρέφτη  οι αστυνομικοί βρήκαν τρία βάζα που περιείχαν 324 γρ. , 304 γρ.  και 24 γρ. χασίς αντίστοιχα. Την ποσότητα αυτή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι την είχε για δική του χρήση, μη θέλοντας να πηγαίνει συχνά στα στέκια όπου θα έβρισκε το χασίς.
Κατά την απολογία του  ο 51χρονος γυμναστής τόνισε ότι  η χρήση της κάνναβης δεν είχε επηρεάσει την ικανότητά του στην εκπαίδευση και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην χρήση χασίς είπε ότι μετά από ένα τραυματισμό του σε ατύχημα είχε υποβληθεί σε απανωτά χειρουργεία του έδινε την ψευδαίσθηση ότι νοιώθει καλύτερα.
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου