LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η χώρα βουλιάζει στην εγκληματικότητα και το ανεκδιήγητο υπ. ΔΔΑΔΙ απελευθερώνει 1000 κρατουμένους!!!

Και ενώ η χώρα βουλιάζει στο έγκλημα το οποίο αυξάνεται με τρομακτικές διαστάσεις, το περίφημο υπουργείο δικαιοσύνης διαφάνειας κτλ (ΔΔΑΔΙ) ετοιμάζεται να αποφυλακίσει τουλάχιστον 1000 κρατουμένους από τις φυλακές  και οι οποίοι εκτίουν ποινές από τρία έως και δέκα χρόνια κάθειρξης.
Η πρωτοφανής αυτή κίνηση του εκπληκτικού αυτού υπουργείου γίνεται με το αιτιολογικό της συμφόρησης των φυλακών. Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική Έκθεση του νομοθετήματος σήμερα στις ελληνικές φυλακές κρατούνται περίπου 12.200 άτομα από τους οποίους οι 7.000 αλλοδαποί!
Με λίγα λόγια το υπ. ΔΔΑΔΙ εξηγεί στον μέσο Έλληνα πολίτη, ότι αφού είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τους φυλακισμένους τους φορτώνουν στην πλάτη της κοινωνίας!
Αυτά τα πράγματα ούτε το πιο προδοτικό καθεστώς που θα μπορούσε να περάσει από τη χώρα δε θα μπορούσε να κάνει. Και όμως αυτοί το πράττουν εντελώς ανερυθρίαστα.
Επιπλέον ψεύδονται λέγοντας ότι απελευθερώνονται οι "ελαφροί" εγκληματίες. Δέκα χρόνια κάθειρξης μόνο ελαφροί ποινικοί δεν εκτίουν.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ότι στην απίθανη αυτή χώρα και στο επίσης απίθανο δικαστικό σύστημα, πολύ λίγοι είναι αυτοί που καταλήγουν τελικά στην φυλακή καθώς οι ποινές μετατρέπονται συνήθως σε αναστολή, ενώ για όσους δεν έχουν υποπέσει σε άλλη αξιόποινη πράξη πριν την από τη σύλληψή τους απλά αφήνονται ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.Επιπλέον οι αλλοδαποί οι οποίοι όχι μόνο βρίσκονται παράνομα στη χώρα αλλά και υποπίπτουν σε αδίκημα όχι μόνο δεν απελαύνονται αντίθετα τους δίνεται χρόνος για «νομιμοποίηση». 
Εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική, σίγουρα θα μπορούσαμε να γελάσουμε. Δυστυχώς όμως με μια πολιτεία η οποία φαίνεται ότι κινείται βάσει οργανωμένου σχεδίου για την διάλυση - σε πρώτο χρόνο - και στη συνέχεια μετάλλαξη της κοινωνίας σε κάτι άλλο απροσδιόριστο, τα πράγματα είναι κρίσιμα. Το ότι η κυβέρνηση αυτή αλλά και η προηγούμενη - που ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια - πλήττεται από ανικανότητα είναι γνωστό, αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι ότι - και αποδεδειγμένα πλέον - έχει ύποπτα ελατήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου