LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ; ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ; ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙΣ!

Είδηση αφιερωμένη στους γραικυλίσκους χριστιανομάχους και αποβλακωμένους χαζονεοέλληνες:

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας. 

Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Με μία απλή δηλαδή ομολογία ο αλλοδαπός κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος παρα το γεγονός ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε όργανα της τάξης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες του Λιμενικού έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!
 
Καταλάβατε τώρα τι εστί "ελληνική δικαιοσύνη", που κάποιοι μας είπαν ότι εμπιστεύονται τυφλά;
Κυρία Καλού, θα μας πείτε τι γνώμη σας για το θέμα; Τι λέτε, ο Αφγανός μαχαιροβγάλτης είναι εγκληματικό στοιχείο, όπως (για σας) ο Ηγούμενος Εφραίμ;

Ποιος είναι περισσότερο επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο; Θα μας πείτε ελεεινοί χριστιανομάχοι, υπέρμαχοι τάχα της...δικαιοσύνης;

Βέβαια, η συγκεκριμένη απελευθέρωση είναι...πταίσμα: Εδώ έχουν αφήσει να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ"!
Είπαμε όμως: Στην Ελλάδα του 2011, αν είσαι μοναχός και προστατεύεις την περιουσία της Μονής σου για να προσφέρεις φιλανθρωπικό ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ έργο, καταδιώκεσαι, συλλαμβάνεσαι και φυλακίζεσαι.

Αν είσαι εγκληματίας, απελευθερώνεσαι με εισαγγελική εντολή: Ειδικά αν ανήκεις στην...προνομιούχα τάξη των λαθρομεταναστών, ακόμα καλύτερα! Θα σου συμπαρασταθούν και δεκάδες "φυτευτοί" ψευτοφιλάνθρωποι, στο όνομα του "αντιρατσισμού" και "αντιφασισμού"!

Να χαίρεστε τη "δημοκρατία" και τη "δικαιοσύνη" σας, ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου