LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. Τύμπανα πολέμου στη γειτονιά μας.

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν πιο δυνατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με την Μεσόγειο να κινδυνεύει από μεγάλη ανάφλεξη. Μετά την Τουρκία και η Ρωσία βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα. Η  ρωσική στρατιωτική Βάση 102 που βρίσκεται στην Αρμενία βρίσκεται σε θέση μάχης.
Οι οικογένειες των στρατιωτικών απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Όλες οι Βάσεις στην Νότια Οσσετία και  την Αμπχαζία βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα  και  πλοία του Στόλου με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο  Κουζνέτσοφ αναχώρησαν από τη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό το λιμάνι της Ταρσού στη Συρία.


Στρατιωτικές πηγές της Μόσχας πιστεύουν ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί ξαφνικά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, για αυτό το λόγο τέθηκαν σε πολεμική ετοιμότητα.
Ο Ναύαρχος Βλαντιμίρ Ποπώφ δήλωσε: «Σε περίπτωση επίθεσης εναντίον του Ιράν, ενδέχεται το Αζερμπαϊτζάν με τη βοήθεια της Τουρκίας να επιτεθεί στην Αρμενία και να πλήξει ταυτόχρονα και τις ρωσικές Βάσεις.

Η Ρωσία δεν θα λάβει μέρος σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση στο ορεινό Καραμπάχ. Εάν, όμως, η Τουρκία και το  Αζερμπαϊτζάν απειλήσουν την Αρμενία τότε θα είναι αναπόφευκτη η συμμετοχή της Ρωσίας σε μια χερσαία επιχείρηση».

Η Μεσόγειος είναι έτοιμη να εκραγεί. Όλες οι χώρες ετοιμάζονται για πόλεμο. Εμείς , όμως, ασχολιόμαστε με το αν θα παραμείνει αρχηγός του Πασόκ ο Παπανδρέου ή όχι ! Μακάρι όταν ξυπνήσουμε να μην είναι πολύ αργά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου