LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Κινητοποιούν Αλβανούς ενόψει του Ναυτοδικείου της Παρασκευής!!!!

Κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν τη διαδικασία, να εκφοβίσουν το σύστημα, καθώς ζυγώνει η Παρασκευή.

Και αφού κατάφεραν να κερδίσουν τη συναίνεση του Ναυτοδικείου (σημεία των καιρών), ώστε να παραστούν ως πολιτική αγωγή ένας Σκοπιανός και μια Αλβανίδα υπήκοος, τώρα προσπαθούν να κινητοποιήσουν κόσμο, προκειμένου να εκβιάσουν μια θετική για αυτούς ετυμηγορία στη δίκη των ΟΥΚάδων μας...

Έχουν λοιπόν, διάφοροι του γνωστού κυκλώματος, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΚ», αποταθεί σε συλλόγους Αλβανών, προσπαθώντας να πείσουν τα μέλη τους να παραστούν έξω από το Ναυτοδικείο στον Πειραιά, με την ελπίδα ότι αυτό θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα.

Είναι πολύ σημαντικό στο Ναυτοδικείο της Παρασκευής, οι πατριώτες να είναι εκεί, να στηρίξουν τους επίλεκτους του έθνους, που δικάζονται από εχθρούς της πατρίδας, οι οποίοι, με τη συνδρομή των εθνομηδενιστών, χρησιμοποιούν τους θεσμούς, κάτι που δεν θα γινόταν ποτέ σε κάποιες γειτονικές μας χώρες, για να διαλύσουν την πιο μάχιμη μονάδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Είναι πραγματικά αποτρόπαιο να κάθονται οι αξιωματικοί μας στο εδώλιο.

Γι’ αυτό και η ιστορία αυτή, θα λάβει τέλος.

Κι ας πέρασε στις 20 Σεπτεμβρίου η άθλια μεθόδευση της αποδοχής ως πολιτικής αγωγής, Σκοπιανού και Αλβανίδας, υπόθεση που θα παραμείνει στα δικαστικά χρονικά ως μια μαύρη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου