LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

Με άφθονο χρήμα που τα παγκόσμια λαμόγια παίρνουν από κορόϊδα σαν εμάς, από τόκους και πανωτόκια, χρηματοδοτούν τους ρώσους κομμουνιστές, που τόσα χρόνια δεν τολμούσαν να μιλήσουν επειδή ήταν πρόσφατα τα εγκλήματά τους.
Άρχισαν λοιπόν να οργανώνουν όλο και πιο πυκνά διαδηλώσεις κατά του Πούτιν, με σκοπό ή να μην εκλεγεί πρόεδρος, ή στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση να έλθει πολιτειακή ανωμαλία στην Ρωσία στο στυλ της Λιβύης.
Έκαναν έτσι ακόμη μία χρηματοδοτούμενη διαδήλωση με χιλιάδες μετακινούμενους αγανακτισμένους.
Οι οργανωτές της διαδήλωσης μιλούν για 100.000 διαδηλωτές (κατά την Αστυνομία 30.000) που κρατούσαν πλακάτ, κατήγγειλαν νοθείες στις βουλευτικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε το κόμμα Ενωμένη Ρωσία, προκαλώντας ένα κίνημα διαμαρτυρίας χωρίς προηγούμενο από την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία το 2000.
Ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης ο Αλεξέι Ναβάλνι υποσχέθηκε ότι «ένα εκατομμύριο» άτομα θα συγκεντρωθούν στη Μόσχα στην επόμενη διαδήλωση.
Ο δε συγγραφέας Μπόρις Ακούνιν ήταν από τους πρώτους που μίλησε στο πλήθος. «Θέλετε ο Πούτιν να είναι και πάλι πρόεδρός μας», ρώτησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι φώναξαν "Όχι!". Στη διαδήλωση συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κούντριν (τον οποίο είχε διώξει ο Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου), ο οποίος ζήτησε τη διεξαγωγή νέων εκλογών.
Αξιοσημείωτο ότι τα αμερικανικά και γενικά τα δυτικά δίκτυα προβάλλουν ιδιαίτερα τις κινητοποιήσεις των Ρώσων κομμουνιστών, χωρίς βέβαια να είμαστε σίγουροι για το τι βλέπουμε, αφου πριν λίγες μέρες μας έδειχναν πλάνα από την....Αθήνα, για πλάνα από την Μόσχα.
Εδώ έχουμε μία ακριβέστατη εφαρμογή των πρωτοκόλλων, που λένε ότι "οι λαοί ξεχνούν εύκολα και έτσι μπορούμε να τους χειριζόμαστε όπως θέλουμε εμείς και να τους κάνουμε να πιστεύουν αυτό που θέλουμε εμείς".
Έτσι, σίγουρα, εκτός από αυτούς που πηγαίνουν στις διαδηλώσεις χρηματοδοτούμενοι και μετακινούμενοι με μισθωμένα πούλμαν, θα πηγαίνει και ο κάθε πικραμένος, που καθώς τα χρόνια πέρασαν δεν έζησε την κομμουνιστική και αντίχριστη χούντα που έσφαξε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων Ρώσων και έβαλε όσους έζησαν, να ζουν σαν τα ζόμπι στα κολχόζ του ρωσοεβραϊκού λόμπυ του Μαρξ Λεβί και του Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν.
Είδαμε τα καλύτερα πλάνα της αμερικανικής τηλεόρασης και πράγματι είδαμε ότι οι διαδηλωτές απλωμένοι με πλακάτ, αραιά αραιά, με τρόπο που θα ζήλευε και ο καλός μου φίλος ο Μπιρσίμ, δεν περνούσαν σε εμβαδό τις κερκίδες ενός γηπέδου τριάντα χιλιάδων θεατών.
Τριάντα χιλιάδες, από τους οποίους οι συνειδητοποιημμένοι κομμουνιστές ζήτημα να ήταν πέντε χιλιάδες.
Μέσα στην Ρωσία, από την οποία θα ξεκινήσει και ο μεγάλος πόλεμος όπως πάνε τα πράγματα διαμορφώνεται καθαρά το σύγχρονο δόγμα των από δω και των από κει.
Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί από τη μία, με τις αξίες του ανθρωπισμού και του Χριστού σαν σύνθημά τους, άσχετα με τις ανθρώπινες αδυναμίες τους και από την άλλη, οι οπαδοί του χάους και του ερέβους, οι "ακτιβιστές" παντός τύπου, ο καθένας με την τρέλα και την ανωμαλία του, μαντρωμένοι όλοι σε ένα παχυλά χρηματοδοτούμενο σύνολο χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο, με μόνο σκοπό την διάλυση των πάντων για να έρθει ο ένας "Μεσίας" που θα μας σώσει.
Η νέα μέθοδος λοιπόν είναι ξεκάθαρη, όσον αφορά την ανατροπή των αντιφρονούνταν ως προς την νέα τάξη καθεστώτων. Πρόκειται για την κατά το δυνατόν εφαρμογή του σχεδίου IRON MOUNTAIN για την επίτευξη του "σκοπού" χωρίς πόλεμο.
Στην περίπτωση της Ρωσίας, σίγουρα θα τα βρουν μπαστούνια. Ο Πούτιν δεν θα αφήσει να ξεκινήσει σενάριο ταραχών μέσα στην Ρωσία. Θα μεταφέρει το πρόβλημα στο εξωτερικό επιτιθέμενος πρώτος, όπου τον "φωτίσει" και έτσι θα ξεκινήσει το πανηγύρι.
Ακόμη όμως και αν ανατρέψουν τον Πούτιν, ένας νέος Πούτιν θα εγερθεί και θα στείλει τα λαμόγια από εκεί που ήρθαν.
Φαίνεται λοιπόν για μία ακόμη φορά πόσο δίκιο είχε ό παπούλης ο Παίσιος όταν έλεγε ότι "όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου