LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κατατίθεται το ν/σ για την "εχθροπάθεια", ο ορισμός του "αβγού του φιδιού"

Στη Βουλή κατατέθηκε το πιό φασιστικό νομοσχέδιο όλων των εποχών, το νομοσχέδιο του τρόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. 
Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται ότι: 
 Επιβάλλεται χρηματική ποινή 3.000 ευρώ έως 10.000 ευρώ και φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών σε όποιον, με πρόθεση, δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (προφορικά, δια του τύπου ή μέσω διαδικτύου κ.λ.π.) παροτρύνει, προκαλεί ή ..
διεγείρει βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων ή κατά πραγμάτων, που χρησιμοποιούνται κυρίως από αυτούς που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους, όπως χρώμα, καταγωγή, θρησκεία, κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια τάξη ή να απειλείται η ζωή των ανθρώπων αυτών.
 - Καθορίζονται οι ποινικές κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση που οι πράξεις τους είχαν ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος (φυλάκιση τουλάχιστο ενός έτους και χρηματική ποινή από 6.000 έως 20.000 ευρώ). 
 -Προβλέπεται φυλάκιση μέχρι δύο έτη σε όποιον συνιστά ή συμμετέχει σε ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων. 
 -Προσδιορίζονται οι διοικητικές κυρώσεις, που επιβάλλονται σε βάρος των νομικών προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην τέλεση αξιόποινων πράξεων.

To νομοσχέδιο ως ιδέα είναι άριστο, αλλά στην πράξη θα χρησιμοποιηθεί για να διώκονται μόνο όσοι θέλουν έστω και ατυχώς να υπερασπιστούν την Ελλάδα. Οι κήρυκες της "εχθροπάθειας" που θίγει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. θα παραμείνουν στο απυρόβλητο. Όλως τυχαίως, δεν θα εντοπίζονται και δεν θα συλλαμβάνονται. Σκοπός του νομοσχεδίου είναι η ποινικοποίηση -με βαριές ποινές- της αμφισβήτησης της "νέας τάξης" και των ιδεοληψιών της "συμμαχίας των πρόθυμων". Αντιθέτως, η αμφισβήτηση των "ιερών και οσίων" του ελληνικού έθνους, θα συνεχίσει να γίνεται ατιμώρητα. Το ξέρετε όλοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου