LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛΙ... - ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ 2001

Του Ιωάννη Γιαννάκενα

Η ολέθρια για την Ελλάδα πορεία, που έχουν χαράξει οι κυβερνώντες με την ανοχή και συχνά συμπόρευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχει τέλος. Η εθνική κυριαρχία ως πρωταρχικός σκοπός της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και η κοινωνική συνοχή ως άξονας της εσωτερικής πολιτικής, φθίνουν συνεχώς. Καθημερινά, η διεθνιστική-παγκοσμιοποιητική πρακτική του Ελλαδικού δικομματισμού ανοίγει νέες κερκόπορτες στην μητρόπολη του Ελληνισμού, στην καρδιά του έθνους, την Ελλάδα. 

Η υπερψήφιση από την βουλή του απαράδεκτου νομοσχεδίου για την μετανάστευση αποτελεί καθοριστικό βήμα αλώσεως της παραδοσιακής και ενιαίας ελληνικής κοινωνίας. Νομιμοποιεί άμεσα μεγάλο μέρος των 1.500.000 λαθρομεταναστών που ζουν στην χώρα μας και δίδει την δυνατότητα ετησίως να νομιμοποιούνται και οι υπόλοιποι. Βάσει δε της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και της συνθήκης του 'Αμστερνταμ που είναι «προέκταση» της Σέϋγκεν, οι μετανάστες στην Ε.Ε. δικαιούνται να φέρουν κοντά τους ανεμπόδιστα τις οικογένειές τους. 

Αυτό σημαίνει πως στα επόμενα χρόνια οι 1.500.000 νόμιμοι μετανάστες θα πολλαπλασιάζονται άμεσα επί τέσσερα, δηλ. 6.000.000 - έξι εκατομμύρια! Οι έχοντες δε συμπληρώσει δεκαετία γίνονται Έλληνες πολίτες με όλα τα νόμιμα δικαιώματα. Σκεφθείτε πως το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστών ήρθε στην Ελλάδα τα έτη 1990-1994 και εδώ μεγάλωσαν οικογένειες. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον 1.000.000 πολίτες, που βεβαίως ούτε Έλληνες, αλλά ούτε Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα είναι. 

Η πρόσφατη απογραφή φανέρωσε πολλές αλήθειες που επιβεβαιώνουν το πρόβλημα. Είναι τουλάχιστον αφελείς, εάν όχι και συνένοχοι, όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν «βλέπουν» πως η Ελληνική Βουλή τα ερχόμενα χρόνια θα έχει «πλούσια» παρουσία Αλβανών (και όχι μόνον) βουλευτών, οι οποίοι θα συνεργάζονται, εάν όχι και θα βρίσκονται κάτω από την «προστασία» των λοιπών μουσουλμάνων της Θράκης, οι οποίοι είναι η εμπροσθοφυλακή του τουρκικού επεκτατισμού σε βάρος της Ελλάδος. Η εκλογική τους συνεργασία είναι θανάσιμη απειλή για την Ελλάδα. 

Αποτελεί δε σοβαρότατη εξάπλωση του ισλαμικού τόξου στην ελληνική επικράτεια, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια σε κοσσοβοποίηση της Βορείου Ελλάδος. Η πρόσφατη απολύτως ελεύθερη διακίνηση των Νατοϊκών στρατευμάτων προς Σερβία δείχνει και τον βαθμό απεμπόλησης της εθνικής κυριαρχίας στον χώρο αυτόν. Είναι και αυτό μία ακόμη κερκόπορτα. 

Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεσαι για σας και για τα παιδιά σας; Αυτή την Ελλάδα θέλετε να παραδώσετε στην επόμενη γενιά Ελλήνων; Σε μία τέτοια Ελλάδα θέλετε νά ζείτε; Εάν ναι, τότε δεν έχουμε τίποτα να σας πω, διότι απευθυνόμαστε μόνον στους κληρονόμους και συνεχιστές του Ελληνισμού. Απευθυνόμαστε σ΄ εσάς που θέλετε το στολίδι της παγκόσμιας ιστορίας και πολιτισμού, να συνεχίσει να διατηρεί, να βιώνει και να δημιουργεί. Απευθυνόμαστε σ΄ εσάς που η χολή και ο ιός του γενιτσαρισμού δεν εμβόλιασε ακόμη. 

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να επιβιώσουμε ως `Ελληνες στην ίδια μας την πατρίδα, και αυτός δεν είναι άλλος από το να αντιδράσουμε. Ο καθένας μας με τον τρόπο που μπορεί, στο βαθμό που μπορεί, λίγο η πολύ. Αλλά αυτό που μπορεί να δώσει, να το δώσει. Όλοι μαζί κάτι θα κάνουμε. Πρέπει όμως να βγούμε από το «καβούκι» μας. «Καβούκι» αδυναμίας, εγωισμού, φόβου ή αδράνειας, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να βγούμε από το καβούκι πριν γίνει κελί, και τότε θα είναι αργά. Μαζί πρέπει να κτίσουμε την θωράκιση της πατρίδας, πέτρα-πέτρα, σε κάθε γωνία της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και μαγικές συνταγές, αυτά βρίσκονται στα παραμύθια. Εμείς βιώνουμε την Ελληνική Ιστορία και αυτή γράφεται με αγώνες λίγων που έγιναν πολλοί. Αυτός είναι ο δρόμος της επιβίωσης και αυτόν τον δρόμο θα ακολουθούμε.Αυτήν την αντίσταση κτίζουμε σε κάθε γωνιά της πατρίδας, δυνατά και σταθερά. 'Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. 'Αλλος χρόνος δεν υπάρχει. 
Εάν μέσα στα επόμενα χρόνια δεν οργανωθεί μιά πραγματική και ουσιαστική Εθνική Αντιπολίτευση, τότε το κρίμα στους ώμους μας, όλων μας. Σε καλούμε λοιπόν, να συσπειρώσεις τις δυνάμεις σου μαζί μας, προκειμένου να μπορέσουμε μαζί να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο την Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου