LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ» ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 09:51
 
 
Θα γράψει ιστορία ο Παπουτσής, στο υπουργείο που του ανέθεσαν. Όχι μόνο με τις παραλείψεις του, αλλά και με πολλές ανεξήγητες πράξεις του. Πρόσθεσε μια «περίεργη» διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο περί θαλάσσιων μεταφορών. Μ’ αυτήν, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της Ε.Υ.Π. σε αλλοδαπούς που έχουν αποκτήσει πριν από ένα χρόνο μόλις την ελληνική ιθαγένεια.
Της οποίας την απόκτηση Παπανδρέου και Ραγκούσης κατέστησαν πανεύκολη. Τώρα, γράφει η εφημ. «Δημοκρατία», μπορεί ένας αλλοδαπός να αναλάβει θέση-κλειδί στην πιο ευαίσθητη υπηρεσία της χώρας. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ένας πολίτης που η εθνική του ταυτότητα και τα συμφέροντά του είναι μιας άλλης χώρας θα μπορεί χωρίς κανένα κώλυμα να μπαίνει στα άδυτα της ΕΥΠ και να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα ελληνικά κρατικά μυστικά.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπουτσής στο άρθρο 28, παράγραφος 9 του νομοσχεδίου έχει βάλει το παρακάτω: «4. Η πρόσληψη των πολιτικών υπαλλήλων στην ΕΥΠ γίνεται με μεικτό σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και αξιολόγησης ειδικότερων προσόντων τους, από Έλληνες πολίτες που έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια ένα (1) τουλάχιστον έτος πριν την ημερομηνία διορισμού τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου