LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ σε ΗΠΑ-Ισραήλ με τη "κλοπή" του UAV! > Πως το "προσγείωσαν", οι Ιρανοί > Βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει σε Ισραήλ και ΗΠΑ η “αιχμαλωσία” του stealth uav RQ-170, από τους Ιρανούς! Γιατί όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κατάρριψη, αλλά και για πρωτοφανή επιχείρηση “αιχμαλωσίας”.  Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από το Ισραήλ και επιβεβαιώνουν και Έλληνες αεροπόροι που έχουν σχετικές γνώσεις, η εκδοχή των Αμερικανών ότι το RQ-170 παρουσίασε βλάβη και έπεσε στο έδαφος του Ιράν δεν μπορεί να ευσταθεί. Κι αυτό γιατί ακριβώς λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του αλλά και των απόρρητων στοιχείων που καταγράφει σε κάθε πτήση του το RQ-170,υπάρχουν τρία διαφορετικά συστήματα που οδηγούν στην αυτοκαταστροφή το uav:

•αν η επαφή με το uav χαθεί έστω και για λίγα λεπτά, υπάρχει διαδικασία αυτοκαταστροφής
•αν διαπιστωθεί ότι με οποιοδήποτε τρόπο το RQ-170 δέχεται πληροφορίες από άλλη πηγή ή διαπστωθεί οποιαδήποτε απόπειρα “ηλεκτρονικής παρεμβολής ή παρέμβασης”,τότε πάλι αυτοκαταστρέφεται
•αν ακόμη κι αν κάποιος κατορθώσει -και φαίνεται ότι το κατόρθωσε- να παρακάμψει αυτές τις δικλείδες ασφαλείας,τότε, υπάρχει και μία τρίτη. Αν το σύστημα προσγείωσης ενεργοποιηθεί από άλλη πηγή ,προκαλείται αυτομάτως
 αυτοκαταστροφή του uav. 
Γι΄ αυτό το τελευταίο υπάρχουν ερωτήματα,γιατί στο βίντεο που έδωσαν οι ιρανοί δεν φαίνεται να έχει κατέβει το σύστημα προσγείωσης.
Κατά τ΄ άλλα όμως το uav είναι άθικτο και αποτελεί πλέον τεράστιο ζήτημα για τις ΗΠΑ αλλά και το Ισραήλ,το οποίο επιμένει να γίνει γρήγορα, στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν.
Δεν είναι μόνο ότι έπεσε στα χέρια των Ιρανών ένα πραγματικό αμερικανικό τεχνολογικό θαύμα. Η τεχνολογία του οποίου μπορεί να δοθεί και σ΄ άλλες χώρες όπως στη Κίνα για παράδειγμα.Όπως κατέληξε και το stealth αμερικανικό βομβαρδιστικό,που είχαν καταρρίψει οι Σέρβοι.Για την ακρίβεια τα συντρίμμια του,από τα οποία οι Κινέζοι αναπτύσσουν το δικό τους μαχητικό αεροσκάφος stealth!
Το επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το uav έχει λογικά “περασμένους” όλους τους πιθανούς στόχους στο έδαφος του Ιράν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου