LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οργή λαού στα Κ. Πατήσια κατά των «λαθραίων»

Τελευταία σκληρή προειδοποίηση με επιστολή κόλαφο, που συνοδεύεται από περίπου 400 υπογραφές με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, αποστέλλουν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη...
Στην ενυπόγραφη καταγγελία περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα ο καθημερινός βίος αβίωτος των φιλήσυχων δημοτών (ημεδαπών και αλλοδαπών), που νιώθουν στο πετσί τους την εγκληματική συμπεριφορά από τα καραβάνια λαθραίων παραβατικών που έχουν καταλάβει το κέντρο της πρωτεύουσας.

«Η επιστολή καταγγελία θα είναι σκληρή, όπως σκληρή είναι και η καθημερινότητά μας» επισημαίνουν οι πολίτες, που αναγκάζονται λίγο μετά τη δύση του ηλίου να περπατούν δύο και τρεις μαζί για να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της 10ης Μαΐου 2011, όταν μαχαιροβγάλτες κατέσφαξαν στη γωνία της 3ης Σεπτεμβρίου 59 τον άτυχο νοικοκύρη Μανώλη Καντάρη, που πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το παιδί τους.

Η πάλαι ποτέ υγιής γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, από την πλατεία Βικτωρίας ως την πλατεία Κολιάτσου και στο τετράγωνο του τρόμου (πάρκο Φιξ, Γκράβας, Αχαρνών, ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων), καταδυναστεύεται και μετρά άδικες ανθρωποκτονίες από τους υπανθρώπους των γκέτο. Οι κάτοικοι ζωντανεύουν στην καταγγελία τους φοβερές μορφές λεηλασίας και εσωτερικής τρομοκρατίας, και βγάζουν άφοβα τη μάσκα στα εκτελεστικά όργανα των μαφιόζικων κυκλωμάτων απευθυνόμενοι για βοήθεια σε έναν πρώην συνδημότη τους (τον Χρήστο Παπουτσή), «γέννημα θρέμμα» της περιοχής, όπως του λένε περιπαικτικά, που λησμόνησε εύκολα, ζώντας τώρα σε ασφαλείς περιοχές με στρατιά σωματοφυλάκων να τον ακολουθούν.
 
Λεφούσια Αφρικανών και Ασιατών πλημμύρισαν τα στενοσόκακα των Πατησίων. Ερχονται από τα βόρεια σύνορα με πλαστά χαρτιά, αποβιβάζονται στην Ομόνοια - Μενάνδρου, Κεραμεικό, πλατεία Βάθης και Αγιο Παντελεήμονα - και αναζητούν φτηνή στέγη στα Πατήσια. «Πρόθυμοι» Ελληνες με μαϊμού - συμβόλαια (μιλημένοι από τα αφεντικά της ιδιότυπης μαφίας) περιγράφεται ότι τους στεγάζουν σαν τα ποντίκια σε υπόγειες χαμοκέλες και υποβαθμισμένες πολυκατοικίες εισπράττοντας ευρώ με το κεφάλι και καθιστώντας το γκέτο παράδεισο φοροδιαφυγής. Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Αλγερινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί προσεγγίζονται από τους μαφιόζους και για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην πιάνουν δουλειά: Κλοπές, ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις και πορνεία. Εμπορία ναρκωτικών και «πιάτσα», αντρική και γυναικεία. Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι τις βραδινές ώρες από το ύψος της πλατείας Αμερικής ως το τέρμα Πατησίων, στα πεζοδρόμια που οι μανάδες έχουν βγάλει βόλτα τα παιδιά τους ή κάνουν τα ψώνια τους, δίπλα τους εκπορνεύονται λαθραίοι με τον πιο χυδαίο τρόπο. Εάν κάποιος από τους κατοίκους τούς κάνει παρατήρηση, οι πόρνες τούς επιτίθενται. Υπήρξαν περιστατικά που λαθραίες Αφρικανές εκδιδόμενες χίμηξαν με τα νύχια τους σαν ύαινες και χαράκωσαν στο πρόσωπο περαστικούς με ορατό τον κίνδυνο μετάδοσης σοβαρών ασθενειών, ακόμα και με τον ιό του AIDS. Το πάρκο Φιξ, που κάποτε αποτελούσε όαση περιπάτου για τους βέρους Αθηναίους, κατάντησε άσυλο «βρικολάκων», ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά διαρκών σεξουαλικών παρενοχλήσεων γυναικών μέρα μεσημέρι, που εξαναγκάζουν τους συζύγους τους να αφήνουν τις δουλειές τους για να τις συνοδέψουν στο σπίτι.

Η Αστυνομία έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια και έχει παραιτηθεί αμαχητί ομολογώντας ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα».


Η μαφία των ακινήτων αγοράζει σπίτια σε εξευτελιστικές τιμές και «φιλοξενεί» τους παρανόμους

Στην επώνυμη ομαδική καταγγελία των κατοίκων επιτακτικά ζητείται από τον Χρήστο Παπουτσή:

-Να περιμαζέψει τα εγκληματικά στοιχεία σε στρατόπεδα ή άλλους φυλασσόμενους χώρους έως την απέλασή τους, που δεν είναι απαραίτητο να είναι ξενοδοχεία πέντε αστέρων. «Εάν θέλουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ τέτοιες ανέσεις, ας τα πληρώσουν από την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων τους» επισημαίνεται.

-Να δημιουργηθεί τετραψήφιο νούμερο σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, ώστε οι πολίτες να καταγγέλλουν τη μαφία των ακινήτων που αγοράζει σπίτια στο υποβαθμισμένο κέντρο σε εξευτελιστικές τιμές, νοικιάζοντάς τα σε λαθραίους.

-Να σταματήσει ο δήμαρχος Καμίνης να χορηγεί εγκρίσεις λειτουργίας σε αιτήσεις αλλοδαπών για καφέ, Ιντερνετ καφέ και μπαρ που μεταβάλλονται σε χώροι διαφθοράς (μαστροπείες, ναρκωτικά, πορνεία). «Για κάθε 50 ψήφους που κερδίζετε αφήνοντας όλους αυτούς να σουλατσάρουν ελεύθεροι, χάνετε κατ' αναλογία από αγανάκτηση 50.000» προειδοποιεί τον κ. Παπουτσή η ομάδα των κατοίκων των Πατησίων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον «μαυρίσουν» στις επερχόμενες εκλογές παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και ψηφίζοντας άλλους πατριωτικούς κομματικούς σχηματισμούς.

Οι κάτοικοι της περιοχής, απευθυνόμενοι στον Χρήστο Παπουτσή, κλείνουν την επιστολή τους σημειώνοντας ότι ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι . «Κυριε υπουργέ», γράφουν, «σας ενημερώνουμε ότι, αν δεν κάνετε σύντομα κάτι το αποτελεσματικό, θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων ή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ή να καταφύγουμε για βοήθεια στη Χρυσή Αυγή».

Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου