LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ;

Αν αληθεύει αυτή η πληροφορία, τότε εξηγούνται πολλά και για την απαράδεκτη στάση της ΝΔ, που αντί να βγει να υπερασπίσει έστω τον Καραμανλή (που άρχισαν πάλι να βρίζουν οι γνωστοί πρασινοφρουροί παπαγάλοι) το "βούλωσε" επισήμως, ενώ ανεπισήμως τα διάφορα "γαλάζια" κομματόσκυλα κάποιων ιστολογίων υβρίζουν αισχρά τον Γέροντα Εφραίμ, χειρότερα κι απ'τους αριστερούς!

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Καλός, ήταν Υφυπουργός Παιδείας μεταξύ 2004 - 2007, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από τη ΝΔ για να ενταχθεί στο κόμμα της Ντόρας!

Η ξαδέρφη του λοιπόν, Ειρήνη Καλού, είναι εκείνη που χαρακτηρίζει ως "άτομο με ροπή στο έγκλημα" (!!!) τον Ηγούμενο Εφραίμ, που "αν παρέμενε στο Μοναστήρι μπορούσε να κάνει κι άλλες παρανομίες"!

Αυτή είναι η εν λόγω ανακρίτρια. Ας θυμηθούμε ξανά μερικά σημαντικά στοιχεία από το βιογραφικό της:

- Το 2000 αθωώνει τον Ανδρουλάκη για το βιβλίο του “Μου Νι” για όσα συκοφαντικά έλεγε για την Παναγία (το Πρωτοδικείο Θεσσσαλονίκης είχε διατάξει απαγόρευση του βιβλίου στην Β. Ελλάδα)!

- Το 2001 αθωώνει τον Μπλέτσα με βοήθεια Κουβέλη, Μπίστη ο οποίος υποστήριζε (και μοίραζε φυλλάδια) ότι υπάρχουν και μιλιούνται ευρέως τα βλάχικα, αρβανίτικα, σλαβομακεδόνικα, πομάκικα, τούρκικα στην Ελλάδα. Μάρτυρας κατηγορίας και μηνυτής ο τότε βουλευτής Χαιτίδης (ΝΔ)!

- Το 2007 την παίρνει ο Παπαληγούρας (ΝΔ) στο υπουργείο δικαιοσύνης για ένα χρόνο!

-Το 2010 βάζει 400.000 ευρώ εγγύηση στον Αγγέλλου (γραφείο Καραμανλή)!

-Το 2011 παίρνει μετάθεση στο εφετείο Αθηνών και προφυλακίζει τον π. Εφραίμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου