LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

2 νεκροί και 3 τραυματίες ο απολογισμός των τροχαίων στην Καλαμάτα

Δύο νεκροί ,ένας σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρά, είναι ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Καλαμάτας.
Στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης , λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος από την Βουλγαρία, κάτοικος Καλαμάτας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε  σε στηθαίο. Αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός , ενώ η 37χρονη σύζυγός του ,Μαριάννα Γιορντάνοβα, υπήκοος Βουλγαρίας, που ήταν στην θέση του συνοδηγού και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το 27χρονος αδελφός του οδηγού, Ραβέλ Κατέλιεφ, που διεκομίσθει σοβαρά τραυματισμένος  στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και ένα συνεχεία στον Παναρκαδικό  Τρίπολης, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε. Εκεί όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών , άφησε την τελευταία του πνοή.
Το μεσημέρι της Κυριακής, 27χρονοςαπο την Καλαμάτα , οδηγώντας μηχανή, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 36χρονη γυναίκα από την Λιθουανία, που ήταν πεζή στην οδό Σοφοκλέους στην πόλη της Καλαμάτας. Η νεαρή κατ΄αρχην διεκομίσθει στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία στο Παναρκαδικό της Τρίπολη, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της όπου και νοσηλεύεται. I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου