LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Φιλε αδεφή ψυχή...

Μας τραγούδησε τις πρωινές του συνήθειες με μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ζήσαμε τις ΣΤΙΓΜΕΣ μας μέσα από ένα ΟΝΕΙΡΟ. Κάναμε μια ΕΥΧΗ για την ΕΛΛΑΔΑ που μας αρνιέται. Παράλληλα χορέψαμε , κόβοντας ένα ΛΕΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, μαγεμένοι από την ΚΙΡΚΗ με θέα την ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ.
Βρήκε την ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και μας πέρασε από εκεί για να μας πάει σε ένα τόπο που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ γιατί η ΜΑΊΣΣΑ ΣΕΛΗΝΗ μας έχει κλέψει το μυαλό.
Έχοντας ΣΥΝΕΡΓΑ το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ  μα και το ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙ ,μαs έχει ταξιδέψει ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΙΛΙΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ως την ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ, δηλώνοντας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ όμως ξαφνικά μαζί με τον ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ, αφήνοντας μας ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  από την μουσική και την φωνή του.
Αγαπητέ Νίκο δεν πέρασες από την ζωή μας ΕΤΣΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ και εμείς δεν μπορούμε να σε αποχαιρετήσουμε ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ή  Μ΄ΕΝΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ γιατί πολύ απλά είσαι ο ποιητής της καρδιάς μας , είσαι ο μάγκας της ψυχής μας  και ας μας έλεγες ότι ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ. Το ΜΕΤΑΞΙ της φωνής σου θα μας λείψει, απο τις ζωντανές εμφανίσεις σου.Ελπίζω τώρα εκεί που είσαι να καταφέρεις τον ΧΑΡΟ να σου πει το ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ και μαζί με τον Ρασούλη να το κάνετε ένα ωραίο τραγούδι, τι κρίμα όμως να μην μπορούμε να το ακούσουμε κι εμείς. Αυτή τη φορά το δικό μας τραγούδι θα ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΤΕΡΟ γιατί δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεχασουμε την κόκκινη μπαντάνα που παντα φορούσες.
Καλό ταξίδι …
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου