LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ταμπουρώθηκε 4:30 ώρες στο σπίτι του.

Επί 4:30 ώρες, 40χρονος άντρας, κάτοικος του χωριού Σουλινάρι του Δήμου Πύλου Νέστορος, απειλούσε υπαλλήλους του Δήμου που έκαναν εργασίες έξω από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» μέσα σ’ αυτό.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ,υπάλληλοι του Δήμου Πύλου – Νέστορος εκτελούσαν έργα για τον καθαρισμό του δρόμου από χόρτα και χρησιμοποιούσαν για αυτόν το λόγο χορτοκοπτικό μηχάνημα. Στις 12.30  ,το μεσημέρι  περίπου , ο 40χρονος ενοχλημένος από την φασαρία που έκαναν οι υπάλληλοι, βγήκε από το σπίτι του με ένα όπλα στα χέρια και ταυτόχρονα έβριζε και απειλούσε του υπαλλήλους. Μετά επέστρεψε στο σπίτι του όπου και «ταμπουρώθηκε» χωρίς να δέχεται να παραδοθεί.
Αμέσως ενημερώθηκε το Α.Τ. Πύλου και στο σημείο έσπευσαν  τόσο άνδρες από το Α.Τ. όσο και δύναμη της ΟΠΚΕ. Λίγο αργότερα , έφτασε και ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας , ο οποίος και κατάφερε τον 40χρονο να παραδοθεί στις 4:30 περίπου του απόγευμα. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του δράστη, παρουσία Εισαγγελέα, ‘οπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εύχρηστο πιστόλι πλήρες φυσιγγίων, ένα δίκαννο με κομμένες τις κάνες, εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου, μία ξιφολόγχη, δύο ξιφίδια, μία διόπτρα, 3 σφαίρες τύπου 762 και 9 κάλυκες 9 mm. Ο 40χρονος συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου