LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

ΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΓια να έχετε πάντα ένα ευχάριστο, διακριτικό και πάνω απ’ όλα υγιεινό άρωμα στο σπίτι, σας χρειάζονται μόνο δύο δόσεις βανίλιας που βάζουμε στα γλύκα και η ηλεκτρική σας σκούπα. Ρουφήξτε τη σκόνη βανίλιας με τη σκούπα την ώρα που καθαρίζετε το σπίτι. Όταν τελειώσετε, το άρωμά της θα νοιώθετε το ευχάριστο άρωμα της βανίλιας παντού. Στα επόμενα σκουπίσματα δεν χρειάζεται να ξαναπροσθέσετε βανίλια.
ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑΑν θέλετε η κουζίνα σας να μυρίζει ευχάριστα, βράστε σε μια κατσαρόλα λίγη κανέλα με ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά.
 ΦΕΛΛΟΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥΑν δυσκολεύεστε να βγάλετε τον φελλό από ένα μπουκάλι, τυλίξτε το λαιμό του μπουκαλιού για λίγα δευτερόλεπτα με ένα ζεστό πανί . Ο φελλός θα βγει εύκολα και ατόφιος.
 ΑΣΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΓια γυαλιστερά ασημικά, τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τα να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη νερό με αλάτι . Η χημική αντίδραση απομακρύνει τους λεκέδες από την οξείδωση του ασημιού .
 ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ
Για να εξουδετερώσετε τη μυρωδιά του καμένου στην κουζίνα σας, βράστε για λίγα λεπτά ένα λεμόνι κομμένο σε ροδέλες σε μια κατσαρόλα γεμάτη νερό .
 ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Για να δημιουργήσετε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας, βάλτε μια κατσαρόλα με βραστό ξύδι στο κέντρο του δωματίου . Το ξύδι θα εξουδετερώσει τις δυσάρεστες μυρωδιές .
ΡΟΥΧΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ
Για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα στη βαλίτσα, βάλτε ρυζόχαρτο στα μανίκια και τους ώμους των σακακιών και των φορεμάτων και κάντε τις φούστες ρολό .
 ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣΤΑΛΚ : Αν καλύψετε με ταλκ ένα λιπαρό λεκέ, αυτό θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του.
ΑΛΑΤΙ : Αφαιρεί τους λεκέδες από κρασί.
ΓΑΛΑ : Το τρέμουν όλοι οι λεκέδες από μελάνι !!!
 ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΠΙΡΤΑ
Αν η ατμόσφαιρα στην τουαλέτα δεν είναι και τόσο ευχάριστη, διώξτε κάθε δυσάρεστη μυρωδιά κλείνοντας την πόρτα, ανάβοντας ένα σπίρτο, ή δύο αν ο χώρος είναι μεγάλος, και αφήνοντάς το να καεί. Θα εκπλαγείτε απ’ την αποτελεσματικότητά του!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου