LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δηλητηρίασαν,πυροβόλησαν και ξεκοίλιασαν σκυλιά για αντίποινα! Έντονη αντίδραση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Χανίων

Αποτρόπαιο έγκλημα στην περιοχή Σάσαλος με θύματα 3 σκυλιά. Τα δύο άτυχα ποιμενικά δηλητηριάστηκαν ενώ το τρίτο πυροβολήθηκε.
Ο ιδιοκτήτης τους κ. Κώστας Μπομπολάκης δύο ώρες μετά την εκτέλεση του τρίτου ζώου και ενώ ήδη τον είχε βρει σκοτωμένο, ανακάλυψε ότι του αφαίρεσαν και εντόσθια και τα άφησαν δίπλα του. Δυστυχώς εν έτη 2011 τα ζώα πληρώνουν τις μεταξύ των ανθρώπων αντιδικίες και διαφορές.
Ενημερώθηκε η αστυνομία , με την οποία ήλθε σε επικοινωνία και ο σύλλογός ''Η προστασία των ζώων''.
Οι ίδιοι δράστες αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν , δύο περίπου ημέρες μετά και τους άλλους ποιμενικούς σκύλους του ίδιου ατόμου .
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ τονίζεται :
"Σαν σύλλογος θα ασκήσουμε πίεση προς την αστυνομία έτσι ώστε να βρούν τον δράστη/στες του εγκλήματος , οι οποίοι και υποδεικνύονται από τον ιδιοκτήτη των σκύλων.
Σαν σύλλογος επίσης ρωτάμε τους δράστες:
Γιατί ξέσπασαν πάνω σε αθώα και ανυπεράσπιστα πλάσματα ? Τι τους έφταιξαν οι σκύλοι, αν αυτοί έχουν διαφορές με τον ιδιοκτήτη τους ?
Τους προειδοποιούμε, οτι δεν θα ανεχτούμε άλλες δολοφονίες ζώων και θα πράξουμε , ο, τι εμείς θεωρούμε σωστό, αφού και μείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες.
Επιτέλους φερθείτε σαν " ανδρες" και λύστε τις διαφορές σας μεταξύ σας.
Παλληκαρια δεν έιναι να τα βάζετε με αθώα και ανήμπορα πλάσματα, αντίθετα αυτό υποδηλώνει φόβο, υποδηλώνει " μικρά ανθρωπάκια" , υποδηλώνει ανανδρεία. Δεν σας φταίνε τα ζώα".
cretalive.gr
Πηγή: http://www.neatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου