LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011


Κάπως έτσι διαφήμιζε την ¨πραμάτια" του ο ¨κύριος" που  είχε βάλει την αγγελία για τα πανέμορφα αυτά αλεπουδάκια.  Η άψογη  συνεργασία του ΕΚΠΑΖ ,με μέλος της ομάδας <<ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ>>, με το δασαρχείο Αθηνών και το τμήμα ασφαλείας Ηλιούπολης , είχαν σαν αποτέλεσμα την σύληψη όσων πουλούσαν τα αλεπουδάκια.

7 σχόλια:

  1. ta zwa ta vrikate se kali katastash?gt apo ti fainontai den exoun kati ta alepoudakia!!!makari na einai kala!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mipos tha borousate na beite sth diadikasia na mas apantisete h den sas apasxolei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αγαπητέ μας κύριε, δεν γνωρίζετε τι είναι το ΕΚΠΑΖ, είμαστε πρόθυμοι να σας κάνουμε τα έξοδα προς και από την Αίγινα , να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά. Στην περίπτωση όμως που γνωρίζετε ποιο είναι το ΕΚΠΑΖ και χρησιμοποιείται αυτά τα σχόλια ως πικρόχολα σας αφήνουμε στην κρίση των 8.000 αναγνωστών μας.
    Εάν σας ενδιαφέρει η υγεία και η τύχη των ζώων, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 6979914853 στον διαχειριστή μας κ.Μπήτρο Παύλο ή στο 6979914851 τον κ. Πουλόπουλο Γιάννη. Θέτουμε υπ’ όψιν σας ότι και τα δύο τηλέφωνα είναι WHATS UP για να μην χρεώνεστε.
    Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας
    Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας
    Καπερναράκος Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nomizw oti uphrxe mia parekshghsh!!den eixa kamia prothesh peri pikroxolwn sxoliwn!!!outws h allws sthn epoxh kai stis katastaseis pou zoume tha htan fronimo na afisoume sthn akrh ta pikroxola sxolia!!!wstoso bika sthn diadikasia na grapsw ena sxolio gia na mathw gia thn katalhksh autwn twn zwwn!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλους....Όσον αφορά τα αλεπουδάκια & επειδή βλέπω μετά λύπης μου ότι ενώ κάποιοι δεν είναι Α) γνώστες της περίπτωσης & Β) παρόντες στο περιστατικό εκφέρουν άποψη και σχολιάζουν ανυπόστατα ,ότι τα αλεπουδάκια έτυχαν καλής μεταχείρισης από τον κατά τα αλλά Φιλόζωο Έμπορο ψυχών ....Δεν είναι έτσι αγαπητέ γιατί οι εικόνες μιλούν από μόνες τους καθώς και οι μαρτυρίες 7 αυτοπτών μαρτύρων που ήταν παρών στο περιστατικό ....Ήσασταν μπροστά ??...μάλλον όχι ....Να σας πληροφορήσω λοιπόν καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο ,ότι τα ζώα ήταν σε έναν χώρο 5χ3 χώρος τυπογραφείου γεμάτο αναθυμιάσεις ,και λάδια μηχανής συντήρησης σε αρκετό μέρος του δαπέδου του ( όπως τα πιο πολλά τυπογραφεία )σε αυτόν τον χώρο λοιπόν τα άφηνε να γυρίζουν ελεύθερα τα 20 ημερών κουτάβια χωρίς την παρουσία της μάνας μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον ο αγαπητός Φιλόζωος ,γλείφοντας τα λάδια από κάτω και πασαλειμμένα στην γούνα τους που όπως γνωρίζετε τα κουταβάκια γλείφονται μεταξύ τους ...επόμενο είναι λοιπόν να πάει και το υλικό αυτό στον οργανισμό τους και να δημιουργήσει προβλήματα ......Όπως μας ανέφερε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία η σύζυγος του ( είναι φιλόζωοι αλλά ,μέχρι ενός σημείου )...δε όταν δεν ήταν έξω από το κλουβί τους που ήταν μες στην βρώμα και μέσα στα περιττώματα τους είχαν να αντιμετωπίσουν το περιβάλλον που προείπα ......οπότε μπορείτε να καταλάβετε από τις εικόνες και τα γεγονότα ότι δεν ήταν αγαπητέ μου και στα καλύτερα χέρια που αναφέρατε πρωτίστως....Λοιπόν για να μην μακρηγορούμε τα αλεπουδάκια τα έχει αναλάβει η ομάδα μου ( )και θα παρακολουθεί την διαβίωση τους και εφόσον είναι έτοιμα για απελευθέρωση και ικανά να ζήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον θα αφεθούν σε προορισμό τέτοιο που δεν θα κινδυνεύουν και που ελέγχονται οι πληθυσμοί τους .......Ελπίζω να κάλυψα μερικές από τις απορίες σας και να συμπληρωσω οτι....Γνωρίζοντας Προσωπικά την δράση του υπευθύνου επικοινωνίας του ΕΚΠΑΖ καθώς και την συνδρομή και την βοήθεια του όποτε την έχουμε χρειαστεί από την ομάδα μας ,για αυτό και έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και πιστεύουμε ότι τα αλεπουδάκια θα τύχουν της απολύτου φροντίδας που τους πρέπει από τους εθελοντές του ΕΚΠΑΖ

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας ......

    Για την

    ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

    Dimitris Stamatis

    ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ * ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΖΩΩΝ *

    http://www.facebook.com/pages/%CE%97-%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3-%CE%95%CE%9D-%CE%A4%CE%97-%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99-UNITED-WE-STAND/133191456711720

    ΑπάντησηΔιαγραφή