LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην Καλαμάτα

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία , διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9:30 ,στην περιοχή της Βέργα, λίγο έξω από την Καλαμάτα.
Σε μπλόκο που έκανε η αστυνομία, κοντά στο πάρκο του Αλμυρού, μηχανή με δύο
επιβαίνοντες δεν σταμάτησε, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους καταδιώξουν. Κάποια στιγμή  οι δράστες ,πιθανότατα,έχασαν την ισορροπία τους και άφησαν την μηχανή στην μέση του δρόμου. Άρχισαν να τρέχουν προς την βόρεια πλευρά της Βέργας και μπήκαν στην αυλή ενός σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης φανερά τρομαγμένος τους έδειχνε την πόρτα ώστε να φύγουν. Φεύγοντας οι δύο δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ αρκετές φορές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο ένας από τους δράστες είναι εύσωμος και φορά μαύρο μπουφάν και ο δεύτερος με μπουφάν παραλλαγής και πιο αδύνατος. Πρόκειται για αλλοδαπούς αφού η συνομιλίες μεταξύ τους γίνονταν σε ξένη γλώσσα.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο ενισχύσεις και οι άντρες της αστυνομίας έκανα έρευνες όλο το βράδυ  πεζοί αλλά και με οχήματα. Την επιχείρηση συντόνιζε ο αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος.
Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν βρεθεί οι δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι οι ληστές που είχαν κλέψει εχθές το μεσημέρι το Πρακτορείο Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Στούπα αλλά και του ταχυδρομικού υπαλλήλου ,λίγες μέρες πριν, στο φαράγγι του Φονέα.
Στον δρόμο Καλαμάτας – Αερόπολης  βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα MITSUBISI COLT ασημί το οποίο ,όπως αποδείχτηκε, είχε κλαπεί από την Καλαμάτα, και ίσως σχετίζεται με τους δύο δράστες.Αλλά και το μηχανάκι που εγκατέληψαν στον δρόμο οι δράστες , ήταν και αυτό κλεμμένο από περιοχή της Καλαμάτας.
Οι έρευνες από πλευράς αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς υπάρχουν μπλόκα σε όλες τις εξόδους το νομού, για τον εντοπισμό των δραστών.
Ι.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου