LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«'Oχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας»

(έγραφε το πανό των Λακωνικών Σωματείων, στην παρέλαση στην 5η Λεωφόρο Νέας Υόρκης, την Kυριακή 27 Μαρτίου 2011)Εγραψε την Ομογένεια στα ''παλιά του παπούτσια'': Eκτέθηκε στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Προ.Πο., Χρ. Παπουτσής
'Ηθελε -δήθεν- επιπλέον... ιδιαίτερη πρόσκληση γιά να παραστεί σε εκδήλωση ΕΛΛΗΝΩΝ γιά την εθνική μας επέτειο, ανήμερα 25 Μαρτίου!
(Προτίμησε να πάει σε ιδιωτικό δείπνο και μετά -πολιτικάντικα- μιλούσε γιά...''μη πρόσκληση'', ενώ η εκδήλωση ήταν στο επίσημο πρόγραμμα)

«'Oχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας»
Η τηλεοπτική μετάδοση από αμερικάνικο τοπικό κανάλι, κατάστρεψε την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο
Απογοήτευση: Ελληνική παρέλαση, Νέα Υόρκη... δυστυχώς, λίγος κόσμος
Θεατές και παρελαύνοντες ήταν περίπου 13-14.000 (με λιακάδα και κρύο).
(Tα περί ''δεκάδες χιλιάδες κόσμου'' είναι δημιουργήματα φαντασίας γιά παραπληροφόρηση και εντυπωσιασμό αφελών ή...τυφλών)
Η κάποτε μεγαλειώδης παρέλαση των Ελλήνων στην μεγαλούπολη, κατάντησε ''καρναβαλικό τουρκομπαρόκ''.
Κίνδυνος να μην χορηγηθεί πάλι άδεια από τον Δήμο της Νέας Υόρκης, γιά ελληνική παρέλαση στην 5η λεωφόρο.
Mπράβο στους παρελαύνοντες με τις ελληνικές σημαίες, ειδικά στα παιδιά, στους νέους, αλλά και στους ηλικιωμένους συλλόγων-Οργανώσεων. Επίσης, στους ολίγους του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας που εργάστηκαν γιά την προετοιμασία της παρέλασης και στους δεκάδες εθελοντές.
Aπαράδεκτη η αντιπολίτευση στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. 'Οχι μόνο δεν βοήθησε στην παρέλαση, αλλά την ''σαμποτάριζε''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου