LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πρόβλημα σε δύο σημεία στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο στην Λακωνία.  Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο  στην Εθνική οδό Σκάλας – Μολάων δρόμος που χρησιμοποιείται από όσους κατευθύνονται προς Μονεμβάσια έχει υποστεί καθίζηση σε αρκετά σημεία του.  Μέχρι στιγμής ο δρόμος λειτουργεί κανονικά χωρίς να χρησιμοποιούνται παρακαμπτήριοι , μόνο με προειδοποιήσεις προς τους οδηγούς να μην τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα μιλώντας για το περιστατικό δήλωσε ότι θα γίνει σύσκεψη με τεχνικούς με σκοπό να ληφθούν μέτρα ενόψει και των εορτών του Πάσχα. Επίσης τόνισε , πως ουσιαστικά ο δρόμος, αν και μόλις τριών ετών, θέλει φτιάξιμο από την αρχή και ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνες.
Στην ίδια κατάσταση είναι και ο δρόμος από τον Βαχό προς Νέο Οίτυλο ,εκεί σε αρκετά σημεία έχει ανοίξει, καθιστώντας τον επικίνδυνο για τους κατοίκους της γύρω περιοχής αλλά και  για τους επισκέπτες της περιοχής.
Ας φροντίσει κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  τον όμορφο Νομό μας , είναι κρίμα να μας θυμούνται μόνο προεκλογικά και μετά να μας αφήνουν στην μοίρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου