LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Καναδοί Ερευνητές βρήκαν μια απλή μέθοδο θεραπείας του καρκίνου !!!.

ada..Άλλα οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες σφυρίζουν αδιάφορα!!!


Ερευνητές απο το πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, στο Έντμοντον του Καναδά κατάφεραν να θεραπεύσουν τον καρκίνο απο την προηγούμενη εβδομάδα, όμως υπάρχει μια ανατριχιαστική νεκρική σιγή απο τις ειδήσεις και γενικα την TV. Είναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιεί ένα πολύ βασικό και πιστοποιημένο φάρμακο. Η μέθοδος υιοθετεί και χρησιμοποιεί ένα φάρμακο που έχει σαν βασικό συνθετικό την....
ουσία dichloroacetate, η οποία χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για να αντιμετωπίζονται οι μεταβολικές αναταραχές. Και επειδή αυτή η ουσία χρησιμοποιείτε χρόνια δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε παρενεργειών ή φόβος για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της. Αυτό το φάρμακο λοιπόν δεν απαιτεί κανένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτσι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει ευρέως και φτηνά έναντι των δαπανηρών φαρμάκων καρκίνου που παράγονται από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες...ο οποίες και αυτές τώρα το παίζουν "Κουρδοι"!!


Οι φαρμακευτικές δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτή την μέθοδο γιατί δεν μπορεί να πατενταριστεί..και no πατέντα..no μπαγιοκο!!

Και μην σκεφτείτε ότι είναι λογικό δηλαδή ότι μια εταιρία είναι λογικό να μην ασχολείται με κάτι που δεν έχει κέρδος !!..Σκεφθείτε ...η μάλλον αναλογιστείτε...πόσους βουλευτές και υπουργούς έχουν χορηγήσει προεκλογικά (άρα ελέγχουν ..ξεκάθαρα λόγια τώρα!) η εν λόγω εταιρίες να αποφασίζουν για την δική σου ζωή??!!!
Παραθέτω πηγες για να ερευνήσετε το θέμα

www.thedcasite.com... 
Petition for DCA Clinical Trials in Can

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου