LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού καμαριέρας!


Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Nτομινίκ Στρος Καν, εκτός από την Ελλάδα φαίνεται ότι προσπάθησε να ... βιάσει και μια καμαριέρα! Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά προκτορεία, συνελήφθη πριν μία ώρα περίπου, λίγα λεπτά πριν πετάξει προς Παρίσι από το αεροδρόμιο John F. Kennedy, με πτήση της Air France, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου της Ν.Υόρκης, που διέμενε!

Στην κοπέλα, βάσει της μήνυσης που κατατέθηκε, επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Η κοπέλα μετά από πάλη λίγων λεπτών κατάφερε να ξεφύγει και σε κατάσταση σοκ πήγε στην διεύθυνση του ξενοδοχείου όπου κατήγγειλε το γεγονός. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, αλλά στο μεταξύ ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε προλάβει να φύγει για το αεροδρόμιο. Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και δόθηκε εντολή να πιαστεί από την αστυνομία του αεροδρομίου, όπως και έγινε.
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, είναι γνωστός για την αδυναμία του στο “ασθενές φύλο”, αλλά αυτή την φορά φαίνεται να την πάτησε για τα καλά.
Όπως όλα δείχνουν αύριο δεν θα παραστεί στην έκτακτη συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει καταλυτικά αποτελέσματα ακόμα και στην ελληνική υπόθεση, ενώ είναι πολύ πιθανόν να του κοστίσει και το χρίσμα για την γαλλική προεδρία.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Port Authority, της αρχής που χειρίζεται τις συγκοινωνιακές υποδομές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, ο Στρος-Καν, συνελήφθη μερικά λεπτά πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι από το διεθνές αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη.

Δηλώθηκε ότι: "Ο Στρος-Καν κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση σε μια καμαριέρα που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Πλατεία των Times νωρίτερα το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου