LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Στηρί-ΖΩ Μεσσηνιακά από την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Μια επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε χθες βράδυ ο ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με θέμα «Στηρί-ΖΩ Μεσσηνιακά» και με σκοπό την προώθηση των Μεσσηνιακών προϊόντων.  Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο ELITE , και στο φουαγιέ της αίθουσας λειτουργούσε έκθεση με προϊόντα από μεσσηνιακές επιχειρήσεις. Λαλάγγια, κρασί , παστό, σύκα, τσίπουρο  χυλοπίτες , λάδι και  άλλα προϊόντα είχαν την τιμητική τους εχθές το βράδυ.
Παρόντες  ήταν  ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δ. Γιαννημάρας, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Σ. Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φ. Μπάμης και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κ.Κόλλιας. Παρόντες ήταν και οι Δημήτρης Μπαζίγος, περιφερειάρχης Πελοποννήσου της Ν.Δ., πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σαμπαζίωτης , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και πολλά στελέχη του κόμματος. Ο κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να είναι παρόν στην εκδήλωση, διαβάστηκε όμως ο χαιρετισμός του.
Την ημερίδα άνοιξε με ομιλία του ο  πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, που  ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις για την παραχώρηση των προϊόντων , το τμήμα των γυναικών της ΝΟΔΕ αλλά και όλους τους συνεργάτες του, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τόνισε το διπλό  περιεχόμενο της εκδήλωσης που είναι πολίτικό και κοινωνικό , ώστε να στηριχθούν τα μεσσηνιακά προϊόντα . Σκοπό έχουν την αφύπνιση της μεσσηνιακής καταναλωτικής συνείδησης. Να είμαστε ενημερωμένοι ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε. Αμέσως μετά ο κ. Μαντάς ,κάνοντας την έκπληξη, συνομίλησε με τον Πρόεδρο του κόμματος κ.Αντώνη Σαμαρά, με δορυφορική σύνδεση. Για τεχνικούς λόγους όμως δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η σύνδεση.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. που τίμησε με τον παρουσία του , την εκδήλωση.
Στον λόγο του , όπως αναμενόταν άλλωστε, έκανε αναφορά στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, λέγοντας ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στηρίχθηκε σε μια τεράστια πολιτική απάτη , λέγοντας προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν , ενώ μετεκλογικά είπε στον ελληνικό λαό τα ακριβώς αντίθετα. Εκβιάζουν τον κόσμο με την καταστροφολογία τους για πτώχευση  της χώρας , για στάση πληρωμών.  Εξαγγέλλει , η κυβέρνηση, ότι πολεμούσε  και είμαστε πλέον μπροστά σε μία  κυνική  ομολογία αποτυχίας  της οικονομικής πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έχει βάλει τους Έλληνες σε ένα φαύλο κύκλο χρέους και ελλείμματος. Αναφέρθηκε στα 7 βήματα που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας μας, όπως αυτά αναφέρθηκαν στο Ζάππειο 2 από τον πρόεδρο Α. Σαμαρά.
«Η κυβέρνηση ασκεί αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Μιχελάκη, «χρησιμοποιώντας νεφελώδης τακτικές στην λάθος συνταγή . Δεν στηρίζουμε την συνταγή που δεν σώζει αλλά σκοτώνει την  οικονομία της χώρας. Συναινούμε μόνο στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου» , τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.
Στο  τέλος της εκδήλωσης οι κοπέλες από το κόμμα προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, μια σακούλα με τοπικά προϊόντα, κρασί , ούζο , σύκα, παστέλι, μπύρα, χυλοπίτες, πάστα ελιάς.
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου