LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ερώτηση του Γ.Ανατολάκη στον Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ , Γεώργιος Ανατολάλης, σχετικά με καταγγελία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για την Κάρτα του Πολίτη.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κατήγγειλε έχουν ήδη παραγγείλει και προμηθευτεί από εταιρεία στην ?Ιαπωνία 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID, για την κάρτα του πολίτη. Επίσης , σύμφωνα πάντα με τον Σεβασμιότατο, οι επεξεργαστές αυτοί φυλάσσονται στις εγκαταστάσεις των Μ.Α.Τ. στην Καισαριανή. Το παράδοξο είναι πως ο συγκεκριμένος Νόμος που εισάγει την χρήση της συγκεκριμένης κάρτας, δεν έχει ακόμα ψηφισθεί από την Βουλή των Ελλήνων.
Στηριζόμενος στις καταγγελίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς ο κ. Ανατολάκης , θέτει στον αρμόδιο υπουργό τις ακόλουθες ερωτήσεις:
Εάν ,αληθεύουν οι  καταγγελίες του Σεβασμιότατου και αν όντως έχουν όχι μόνο παραγγελθεί αλλά και προμηθευθεί  9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές για την Κάρτα του Πολίτη. Και που φυλάσσονται;
Και πως είναι δυνατόν να έχουν ήδη προβεί σε αυτήν την κίνηση αφού  το σχετικό Νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα ψηφισθεί; Με ποιάν λογική προκαταλαμβάνετε τις αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή την βούληση του Ελληνικού λαού εκ των προτέρων;
Ι.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου