LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Απίστευτο: Στέλνουν τα στρατηγικά αποθέματα των Ε.Δ. στη ... Λιβύη!

Για τη Βεγγάζη της Λιβύης αναχωρεί το απόγευμα το ελληνικό φορτηγό πλοίο «Αγιος Ραφαήλ», μεταφέροντας 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" (τρόφιμα, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα) που συγκέντρωσε το ... ΓΕΕΘΑ και προέρχεται κυρίως από τα στατηγικά αποθέματα, δηλαδή από τις αποθήκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!
Την ώρα που γίνεται οικονομία ακόμα και στα πλέον απαραίτητα, όπως τα καύσιμα, την ώρα που έχει κοπεί ακόμα και το ταπεινό "προάριστο" που έτρωγε το προσωπικό, το ΓΕΕΘΑ, κατόπιν εντολής της στρατιωτικής ησεσίας φυσικά, στέλνει 30 τόνους "ανρθωπιστικής βοήθειας" στους αντάρτες της Λιβύης!
Το γιατί οι αντάρτες που έχουν αρχίσει ήδη και εμπορεύονται πετρέλαιο και "αξιοποιούν" τις δεσμευμένες καταθέσεις στο εξωτερικό της μέχρι στιγμής νόμιμης κυβέρνησης, χρειάζονται "ανθρωπιστική βοήθεια" αυτό δεν μας το έχουν εξηγήσει. Πρακτικά πρόκειται για εφοδιασμό των στρατιωτικών μονάδων του που μάχονται το καθεστώς. 
To άδειασμα των αποθηκών των Ενόπλων Δυνάμεων με ποια λογική γίνεται και ποιους στόχους εξυπηρετεί;
Η αποστολή θα συνοδεύεται από δυο στελέχη της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών και αναμένεται να φθάσει στη Βεγγάζη εντός 36-40 ωρών. Τη βοήθεια θα παραλάβει το κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών που βρίσκεται ήδη στη Βεγγάζη, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες μονάδες της ΕΕ και του ΟΗΕ.
Κατά την αναχώρηση του πλοίου από τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου Σπανόπουλου, στη θέση Κάτω Πούντα - Αμπελάκια Σαλαμίνας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπ. Κουβέλης θα κάνει δηλώσεις για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στα εκατομμύρια των Ελλήνων που πεινάνε και δεν έχουν δουλειές να θρέψουν τις οικογένειες τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου