LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ 20ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Μετά τη δήλωση Ρέππα περί των "ζτιτζιφιόγκων" του υπουργείου οικονομικών, και τον πόλεμο που υπάρχει ανάμεσα στο παραδοσιακό και το μνημονιακό και ουσιαστικά εξωκοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ, αναρωτιέμαι, αν διάβασαν ποτέ οι ποιλιτικοί μας, αυτά που είναι γραμμένα στα λεγόμενα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, που βέβαια κάθε άλλο παρά σιωνιστές τα έγραψαν και βέβαια σιωνιστές δεν τα εφαρμόζουν.
Να πούμε ότι ο Ρέππας εκφράζει εκείνους που θέλουν άμεση μείωση της φορολογίας, εκτίναξη της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας και αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ που ρουφάνε εδώ και τρεις δεκαετίες το αίμα του ελληνικού λαού. Όλα, τα πάντα, σταματούν όμως στο υπουργείο οικονομικών, μέσω του οποίου αυτή τη στιγμή η ΤΡΟΪΚΑ κυβερνάει την Ελλάδα.
Όσον αφορά τα πρωτόκολλα και τους ανύπαρκτους σοφούς που τα έγραψαν και απετέλεσαν  για πολλά χρόνια μία καλή κουρτίνα προκάλυψης των πραγματικών λαμογιών που κυβερνούν εδώ και χιλιετίες τον πλανήτη, έχω να σας πω δυό κουβέντες..
Τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, δεν είναι 24 αλλά 25, με το 25ο να το έχουν αποκρύψει πλήρως, αφού αναφέρεται στον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους. Τα 24 πρώτα, δίνουν το σχέδιο υποδούλωσης των ανθρώπων. Όχι επειδή τώρα είναι ελεύθεροι, αλλά επειδή η νέα υποδούλωση έχει σαν σκοπό την πλήρη άρνηση του Θεού.
Δείτε λοιπόν μερικές παραγράφους του 20ου πρωτοκόλλου, όπως το δίνω στη σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και αναρωτηθείτε κι εσείς για το γιατί,   κανείς πολιτικός δεν μπόρεσε να δει την παγίδα τα τελευταία 30 χρόνια !!!!!
Δεν την είδαν την παγίδα; ή απλά μας οδήγησαν όλους μέσα;
20.20 Καθώς εμείς φροντίζαμε να αποσύρουμε το χρήμα των κρατών, τεράστια κεφάλαια έμεναν στάσιμα και τα κράτη στην προσπάθειά τους να βρουν κάποια χρήματα εξαναγκάζονταν να προστρέξουν σε αυτά τα κεφάλαια, ζητώντας δάνεια. Τα δάνεια αυτά και οι πληρωμές των τόκων επιβάρυναν τα οικονομικά των κρατών. Η συγκέντρωση επίσης της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών που κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του κράτους.
20.25 Θα παρουσιάσουμε τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις ακολουθώντας μεθόδους που δεν θα θορυβήσουν κανέναν, και θα ισχυριστούμε ότι είναι αναγκαίες εξαιτίας του κυκεώνα που προκάλεσαν οι οικονομικές αταξίες των ανθρώπων. Η πρώτη αταξία, θα πούμε ότι βρίσκεται στην σύνταξη ετήσιου προϋπολογι- σμού, ο οποίος κάθε χρόνο αυξάνεται. Οι άνθρωποι παρατείνουν την ισχύ του προϋπολογισμού μέχρι το πρώτο μισό του έτους, έπειτα ζητούν διορθωτικό προϋπολογισμό, τον οποίο σπαταλούν μέσα σε τρεις μήνες. Έπειτα ζητούν και άλλον παρόμοιο συμπληρωματικό, και όλα αυτά καταλήγουν σε έναν τελικό εκκαθαριστικό προϋπολογισμό. Και επειδή ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους συντάσσεται με βάση το σύνολο του γενικού προϋπολογισμού, η κανονική ετήσια διαφορά είναι 50% και ο ετήσιος προϋπολογισμός αυξάνεται ανά τριετία.
20.26 Αυτές οι μέθοδοι που τόσο απερίσκεπτα εφαρμόζονται από τους ανθρώπους άδειασαν τα κρατικά ταμεία. Τα δάνεια που ακολουθούν στη συνέχεια καταβροχθίζουν τα υπόλοιπα χρήματα και οδηγούν τα κράτη σε χρεοκοπία.
20.28 Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να ξεκολλήσει κανείς από το σώμα του κράτους, εκτός αν τις ξεκολλήσει το ίδιο το κράτος ή ξεκολλήσουν μόνες τους. Τα υπάρχοντα κράτη δεν τις ξεκολλούν, αλλά εξακολουθούν να τοποθετούν και άλλες στο σώμα τους, έτσι ώστε να καταστραφούν αμετάκλητα εξαιτίας αυτής της ακούσιας αφαίμαξης.
20.29 Πραγματικά τι άλλο σημαίνει το δάνειο και ιδίως το εξωτερικό; Το δάνειο είναι έκδοση κυβερνητικών τραπεζογραμματίων με υποχρέωση καταβολής ενός ορισμένου τόκου ανάλογου με το ποσό του δανεισμένου κεφαλαίου. Αν το δάνειο έχει τόκο 5% μέσα σε είκοσι χρόνια το κράτος έχει πληρώσει χωρίς καμία ωφέλεια τόκο ίσο με όλο το δάνειο, μέσα σε σαράντα χρόνια διπλάσιο, μέσα σε εξήντα χρόνια τριπλάσιο ποσό και το χρέος θα παραμένει πάντοτε ανεξόφλητο.
20.33 Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρί- σης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των ανθρώ- πων. Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι κάποια στιγμή θα αναγκαζόταν να αφαιρέσουν το επιβαρυμένο με τόκους χρήμα από τα κρατικά τους ταμεία για να μας εξοφλήσουν. Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν τα απαραίτητα χρήματα από τους φορολογουμένους τους;
20.38 Γνωρίζετε που τους οδήγησε η απερισκεψία τους και σε ποια οικονομική αταξία έφτασαν παρόλη τη θαυμαστή ενεργητικότητα των λαών τους. Αντί να χρωστούν ο ένας στον άλλο, μέσα σε κάθε κράτος, χρωστούν τα κράτη σ' εμάς λόγω των κρατικών δανεισμών από τις δικές μας διεθνείς τράπεζες. Έτσι κάνουμε ότι θέλουμε στις οικονομίες τους και οι λαοί είναι δυσαρεστημένοι. Όταν έλθει ο παγκόσμιος ηγέτης και υιός μου, τότε η δικαιοσύνη του θα κάνει τους πάντες να τον προ- σκυνούν.
Θυμίζω ότι έστω και στην παραποιημένη τους μορφή, τα πρωτόκολλα είχαν κυκλοφορήσει από το 1905 μ.Χ.
Όποιος έπιασεν, έπιασεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου