LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ


Με άρθρο μου που δημοσιεύτηκε σ’ ετούτον εδώ το χώρο, και όχι μόνο, με τίτλο ”Το κράτος του γκαγκστερισμού και της αδικίας”, προφητικώς ξεσκέπαζα τη σκευωρία CIA-SARKOZY  και των άλλων αμερικανικών  κρατικών Υπηρεσιών, εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν. Παρεμπιπτόντως θα αναφέρω, χωρίς να δίδω σημασία, ότι, βρέθηκαν κάποιοι ολιγόνοες, βουτηγμένοι ως τον λαιμό στον βούρκο του φανατισμού και με κατηγόρησαν ότι, υποστήριζα τον Στρός-Κάν σε ένδειξη αλληλεγγύης λόγω της τεκτονικής του ιδιότητος και εξέμεσαν όλο τους το δηλητήριο και τη βρόμα του χαρακτήρα των.
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και παρουσιάζονται τέσσερες αμερικανοί πολιτικοί αναλυτές και μία βρετανική εφημερίδα, η Daily Mail, όπως και ένας γνωστός Άγγλος συγγραφέας και αναλύουν με ατράνταχτα επιχειρήματα, τη σκευωρία και την ατιμία των κρατικών Υπηρεσιών της Αμερικής. Σ’ αυτές τις Υπηρεσίες μετέχει και η δικαστική εξουσία. Αυτή η Υπηρεσία που είναι εντεταλμένη να απονέμει δικαιοσύνη.Με εντυπωσιακές αναλύσεις, βασισμένες σε αδιαμφισβήτητες πληροφορίες, αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πλεκτάνης, κατά του ανθρώπου, ο οποίος, με δηλώσεις του, πριν μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προφανώς ανοήτως πράττων, αποκάλυψε την τραγική οικονομική κατάσταση της Αμερικής και πρόσθεσε ότι, ύστερα από λιγότερα από πέντε χρόνια, η Αμερική θα εκλιπαρεί την Κίνα για βοήθεια, για να θρέψει τον λαό της.
Οι δηλώσεις εκείνες, κατατρόμαξαν τα οικονομικά κέντρα αποφάσεων, με συνέπεια να κατρακυλήσει το χρηματιστήριο στη Γουώλλ Στρητ και να παρατηρηθεί αναταραχή σ’ όλες τις καταχρεωμένες και κρατικοδίαιτες τράπεζες. Από την άλλη, ο εκλεκτός των Αμερικανών και του Διεθνούς Εβραϊκού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζύ, ένοιωσε την ανάσα  του Στρος-Καν δίπλα του, στην έναρξη της καμπάνιας για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις, έδειχναν την επερχομένη συντριβή του Σαρκοζύ και το προβάδισμα του Στρος-Καν.
Στην περίπτωση αυτή, η απώλεια της Γαλλίας, με την άνοδο της δύναμης της Γερμανίας, με τον άκρατο εθνικισμό τον οποίο προωθεί η Άγγελα Μέρκελ και το σχεδιαζόμενο πρόγραμμα εξοστρακισμού της Αμερικής από την Ευρώπη, ο κίνδυνος που προβάλλει για τα συμφέροντα της Αμερικής είναι ανυπολόγιστος.
Πέρα από αυτά, ακόμη, ο Στρος-Καν, στις μακροσκελείς δηλώσεις του, τις οποίες απέφυγαν να καταστήσουν γνωστές με κάθε λεπτομέρεια, τα ΜΜΕ της Ευρώπης, όπως, φυσικά και της Ελλάδος, η οποία παίζει πλέον απροκάλυπτα τον ρόλο ευτελούς αποικίας ή προτεκτοράτου της Αμερικής, έχοντας ως πρωθυπουργό αμερικανό πολίτη, δήλωσε, λοιπόν, ο Στρος-Καν ότι, το στραγγάλισμα των μικρών και φτωχών χωρών, (Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισλανδία κ.λ.π) από τη διεθνή τράπεζα, θα είχε βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα τραγικά αποτελέσματα. Και πρόσθεσε, αυτός ο χαρακτηριζόμενος ως άτεγκτος διεθνής τραπεζίτης, ότι οι λαοί θα υποφέρουν για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι αμερικανικές τράπεζες, που δεν διαθέτουν τίποτε παρά λογιστικές εγγραφές…
Τα δύο αυτά γεγονότα, αποτέλεσαν το στοιχείο καταδίκης σε θάνατο, του Ντομινίκ Στρος-Καν. Εξύφαναν αμέσως τη σκευωρία και τον περίμεναν να πατήσει το πόδι του σε αμερικανικό έδαφος. Του έστησαν την πλεκτάνη και τον περίμεναν. Και εκεί, όπως συνήθως, οι αμερικανοί διέπραξαν τα λάθη τους. Το θύμα, αφού ολοκλήρωσε τις εργασίες του, χωρίς να το πάρουν είδηση, μετέβη στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για το Παρίσι. Στο ξενοδοχείο είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο και τηλεφώνησε μήπως το βρήκαν. Τους είπε ότι ήταν στο αεροδρόμιο και αν μπορούσαν να του το στείλουν. Τότε ειδοποιήθηκαν τα σαΐνια τους, μετέβησαν στο αεροδρόμιο, συνοδευόμενα από τηλεοπτικά συνεργεία και με απαξίωση κάθε νομικού και ανθρώπινου δικαιώματος, τον έχωσαν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο και τον παρέδωσαν σε μία δικαστίνα να τον δικάσει, με μια πρόχειρη και εντελώς φανταστική κατηγορία.
Μέχρι σήμερα, μέχρι τώρα που γράφω εγώ αυτές τις γραμμές, δεν παρουσίασαν καμία καμαριέρα, ούτε μαύρη ούτε άσπρη, ούτε χωρισμένη ούτε παντρεμένη, ούτε ανύπαντρη, κατέθεσαν στο κατ’ ευφημισμό δικαστήριο, ως μάρτυρες, μόνο αστυνομικοί, μάλλον πράκτορες της CIA και του FBI. Η αγριότητα, η εκδικητική μανία των εκπροσώπων των κρατικών Υπηρεσιών, κατ’ εντολή, βέβαια, είναι πράγματα πρωτοφανή ακόμα και για την Αμερική.
Η προσπάθεια είναι, η εξόντωση διά παντός μέσου του Στρος-Καν, ο οποίος αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την Αμερική, διότι γνωρίζει τόσο καλά όσο ολίγοι άλλοι, την οικονομική κατάστασή της  και τα σχέδιά της. Οι δηλώσεις του με τις οποίες ξεκαθαρίζει τη θέση του, ακόμα και οι αιχμές του και οι αποκαλύψεις του κατά του Γιώργου Παπανδρέου, εντάσσονται μέσα στα πλαίσια του κινδύνου, διότι, θα μπορούσε, ίσως, να προχωρήσει ακόμα παραπέρα και να φέρει στο φώς της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, για το έγκλημα που συντελέστηκε κατά της Ελλάδος.
Ασφαλώς, όμως, δεν τους ενόχλησε μόνο που μίλησε για τις αδύνατες χώρες. Το σκληρό, αχόρταγο και άτεγκτο διεθνές κεφάλαιο, έχει σχέδια για την αποσταθεροποίηση και άλλων χωρών, για την διάλυση κρατών και την εκμετάλλευση του πλούτου τους. Η αναταραχή στη Μέση Ανατολή, ο συνεχιζόμενος πόλεμος στο Αφγανιστάν, η προοδευτική εγκατάλειψη του Ισραήλ από τον Ομπάμα, η αναβάθμιση της Τουρκίας, που παρουσιάζεται ως η πιο οργανωμένη και οικονομικώς υγιής χώρα στην περιοχή μας, ενώ στην πραγματικότητα είναι η χώρα με τα περισσότερα προβλήματα, θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο από την παραπέρα πολιτική πορεία του Στρος-Καν.
Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν υποτακτικά σ’ αυτούς ανθρωπάρια, και όσον χρόνο τους είναι αυτά χρήσιμα. Υποστήριξαν αρκετά χρόνια στη Λατινική Αμερική τα συνώνυμα της διαφθοράς στοιχεία, που δεν ξεχάστηκαν ακόμα, σχεδόν πενήντα χρόνια μετά την εξαφάνισή τους. Ακόμα ηχούν τα ονόματα Ρομπιρόζα, Τρουχίλιο και άλλα. Σ’ αυτή τη λίστα προστέθηκαν τώρα και τα ονόματα των Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και θα προστεθούν και όποια άλλα προσεχώς θα αποκαλυφθούν. Αυτές τις αποκαλύψεις θέλησαν να προλάβουν οι “προστάτες” της ανθρωπότητας και έστησαν την παγίδα στον έχοντα κακό παρελθόν με τη σεξομανία του, τον αφελή διεθνή τραπεζίτη Ντομινίκ Στρος-Καν, τον οποίο αφάνισαν ως διεθνή προσωπικότητα και ως ανθρώπινη οντότητα. Είναι αυτό και μία προειδοποίηση. Μην τολμήσει κανένας να στραφεί κατά του παγκόσμιου “προστάτη”, του παγκόσμιου χωροφύλακα, αλλά να σκύψει το κεφάλι στο αμερικανικό συμφέρον και στην παγκόσμια διακυβέρνηση, που ολοταχώς προωθείται.
Το συνέδριο της Τζαμάϊκα έβαλε τις βάσεις. Τώρα, τα κάθε είδους και λογής αλαλάζοντα κύμβαλα, πήραν τις εντολές και τα σχέδια να τα υλοποιήσουν. Μέχρι στιγμής, φαίνεται, το πρόγραμμα να εξελίσσεται σύμφωνα με τα σχέδια. Μήπως, όμως, διέφυγε κάποια λεπτομέρεια; Και οι λεπτομέρειες αυτές κοστίζουν ακριβά. Πληρώνονται με κεφάλια που κρεμιούνται από τους πεινασμένους και κατεστραμμένους λαούς στους φανοστάτες. Αλήθεια, είναι σίγουροι αυτοί που αποφάσισαν να υποστηρίξουν αυτά τα σχέδια ότι, θα έχουν για πολύ ακόμα καιρό το κεφάλι στους ώμους τους και δεν θα στριφογυρίζει σε κάποιον φανοστάτη; Ας το σκεφθούν…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου