LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και τον σκότωσαν ξένοι για να του κλέψουν την κάμερα!

Απίστευτο φονικό στην ξενοκρατούμενη από λαθρομετανάστες και νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες, περιοχή δυτικά της Ομόνοιας: Θύμα ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους ο οποίος δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες με μαχαίρι προκειμένου να του κλέψουν την κάμερα, ενώ άνοιγε το αυτοκίνητό του να πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει η γυναίκα του!
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις μελαψοί αλλοδαποί όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ο τραγικός οικογενειάρχης στις 5 τα ξημερώματα, κατέβηκε εσπευσμένα να ετοιμάσει το αυτοκίνητό του για να πάει την γυναίκα του στο μαιαυτήριο για την πιο ευτυχισμένη μερά της ζωής τους. Το σκηνικό μεταξύ Γ' Σεπτεμβρίου 57 όπου ήταν το σπίτι του και Ιουλιανού που είχε το αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου οι εναπομείναντες Έλληνες είνια μία μικρή μειοψηφία.

Ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον μαχαίρωσαν πισώπλατα τρεις φορές του άρπαξαν τη κάμερακαι εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα η τραγική γυναίκα έφερε στο κόσμο ένα ορφανό Ελληνόπουλο...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου