LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σύλληψη τριών ΡΟΜΑ στο Γύθειο

Την 10-5-2011 και ώρα 11.30΄, συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου τρείς (3) ημεδαποί (ΡΟΜΑ) για διάπραξη κλοπών.
  Ειδικότερα, μετά από απόπειρα διάπραξης κλοπής σε αποθήκη  στις Αιγιές Γυθείου Λακωνίας, οι παραπάνω  δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία  και μετά από συντονισμένες ενέργειες των Αστυνομικών του Α.Τ.Γυθείου, συνελήφθησαν και κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτ)το με το οποίο εκινούντο και το οποίο ήταν έμφορτο με  κλοπιμαία από τις ευρύτερες περιοχές  των Δήμων Μονεμβασίας και  Ευρώτα.
Μέρος των  κλαπέντων αντικείμενων αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε στους κατόχους τους, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου και παρακαλούνται όσοι εκ των πολιτών παραπάνω περιοχών έχουν πέσει θύμα κλοπής να έρχονται σε επικοινωνία με προαναφερόμενη Υπηρεσία για αναγνώριση και απόδοση των αντικειμένων αυτών.
Χθές(11-5-2011)  οι παραπάνω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ.Εισαγγελέα Πλημ)κών Γυθείου , ο οποίος τους παρέπεμψε  για  να εξετασθούν αύριο(13-5-2011) στον κ. Ανακριτή Γυθείου.  
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό  Τμήμα Γυθείου.   
IK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου