LIVE WEBCAM

Watch live streaming video from vachosradio at livestream.com

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σύλληψη 55χρονου για καλλιέργεια – κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Στις 2 μετά το μεσημέρι σήμερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Βασίλης Γεωργακόπουλος  σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ , αναφέρθηκε στην  σύλληψη από  άντρες του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ,55χρονου για καλλιέργεια ,κατοχή και εμπορία ινδικής κάνναβης.
Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί ,οι άντρες του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αξιοποιώντας  πληροφορία που είχαν , διενήργησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού έρευνα στην οικία του55χρονου, σε συνοικία της Καλαμάτας. Σε περιφραγμένο  χώρο , στην αυλή της οικίας του,  μέσα σε θερμοκήπιο  βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια  ινδικής κάνναβης,  ύψους 1 έως1 ½ μέτρου . Ακολούθησε νομότυπη έρευνα σε αποθήκη  που υπήρχε στην εν λόγω οικία, όπου βρέθηκαν 6 κιλά και 151γραμ.  αποξηραμένη κάνναβη ,επιμελώς κρυμμένη σε διάφορα σημεία , μέσα σε ένα παλαιό γραφείο, σε σιφονιέρα, μέσα στον κάδο πλυντηρίου, στον φούρνο και σε τελάρα. Ακόμα βρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 150 ευρώ, το οποίο προέρχεται από την εμπορία ναρκωτικών.
Όλα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καλαμάτας.
Κλείνοντας την συνέντευξη ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους άντρες της Δίωξης για την συμβολή τους  στην πάταξη των ναρκωτικών, που μαστίζει την κοινωνία μας.
Ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Ι.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου